Birkucukeylulmeselesi Klimada yattık memleket aşırı sıcaktı dayanamıyoruz diye kızım çok öksürüyor ne yapılır bilmiyorum da öksürmekten kustu geçen gece bir tarifi olan varsa alabilirim doktorda yazmadı hiçbir şeyde yapmadı sinirlerimi gerdi
Sonsuzmutluluk Birkucukeylulmeselesi ıhlamur içirebilirsiniz. Gerçek bal içine limon sıkıp karıştırp verin oda iyi geliyo. Geçmezse başka doktora götürün.benim kızım 8 aylıkken öksürmeye başladı birden gece hemen doktora götürdüm boğazı kızarık dedi ilaç verip yolladı sonrasında arttı öksürük farklı doktora götürdüm oda uyurken uykusundan uyandıracak kadar öksğrüyorsa bronşittir dedi ve serum iğne hava tedavisine başladı 10 günü buldu kızımın iyileşmesi sadece öksğrğk ve balgam vardı ateş falan da yoktu
Alyaa_43 Birkucukeylulmeselesi bizde yeni atlattık şükür kesildi öksürüğü dönüşümlü olarak pedifen ve calpol verdim cevizin içimdeki ince perde gibi olan bi zar var onu çıkardım 4 5 dk kaynattım bi su bardağı kadar sabah öğle gece yatarken içirdim birde bende bi post açmıştım arkadaşın biri zeytin yağı ve sarımsağı rendele 1 2 saat beklettikten sonra ayağıma sür dedi yaptım balla karabiberi zencefil karıştırabilirsiniz çok geçmiş olsun
Birkucukeylulmeselesi Sonsuzmutluluk aynısı bizimde bu doktorda boğazı kızarmış dedi ne ilaç ne bi tahlil ne bişe yaptırmadı salıya randevu bulduk iyi bşr doktora o yüzden bekliyoruz bende doğal bişeler vereyim dedim teşekkürler canım
Sonsuzmutluluk Birkucukeylulmeselesi Öksürük çok artarsa salıyı beklemeyin tekrar götürün.birde zeytinyağına sarımsak rendeleyip 2 saat bekletip ayak altlarına sadece yağını sürüp çorap giydiriyolar öksürük ve ateşte etkiliymiş ben yeni öğrendim bi deneyin isterseniz iyi gelir inşallah.geçmiş olsun