Cirpanirem33_ Bebeğim 7 aylık oldu fakat dişleri daha çıkmadı ve pankek veya kek gibi şeyleri vermekten çok korkuyorum sürekli sıvı yada muhallebi vermekten sıkılır mı diye de düşünmeden edemiyorum sizce verilebilir mı boşuna mı telaş yapıyorum
Aysecela Cirpanirem33_ benim ikizlerim de 7 aylık daha pankek falan vermedim ama sebzeleri pütürlü yapıyorum içine kıyma koyuyorum yiyorlar özellikle kabak ve taze fasulyeyi sevdiler baya çok sıvı değil de çatalla ezerek yavaş yavaş verin sebzeleri arkasından da pankek omlet denersiniz biz de diş yok daha ama ellerine şeftali muz vs veriyorum ısırıyorlar resmen
MeteNaz Cirpanirem33_ verebilirsiniz önce biraz damağa yapışıyor ama çiğnemeyi öğreniyorlar benim oğlumda 7,5 aylık minik lokmalar halinde ağzına veriyorum artık pütürlü gıdalar verin püre sadece meyve olsun artık :)
Sila91 Cirpanirem33_ pankek ve kek için daha erken, basit şeyler verirsen daha iyi olur bence . Çok fazla ezme,Pütürlu kalsın ki çiğnemeyi öğrensin. Kek tarzı şeyler damagina yapisabilir.