Sbcr Kizlar oglum 1 yasini 4 gun gecti , anne sutu + ek gida aliyo, inek sutunu veriyim mi? baslayanlar varmi? bi sıkıntı oldu mu ? Cocuk doktoruna soracaktim ama unuttum sormayi. Sizin fikirleriniz nedir
Umay_ Sbcr 1 yaş itibariyle bebekler inek sütünü sindirebilir ancak Anne sütü aldigi için inek sütü vermenize hiç gerek yok. Anne sütüne devam etmenizi tavsiye ederim. Ama illa ki verecekseniz günde 250 ml geçmeyecek şekilde verebilirsiniz.
endoplazmikretikulumiste Sbcr inrknsütünün yetişkinlere bile artık önermıyorlar ille verecekseniz peynir yada yoğurt seklınde berin sakın süt şeklinde vermeyin doktorlar öle söylüyor
Sbcr endoplazmikretikulumiste yogurt yediriyorum ama peynir yemiyo agzina alir almaz cikariyo hemen israrla verirsem de oguruyo
Umay_ YigtnAnnesi Bizim doktorumuz En fazla 250 ml dedi. Fazlası kansızlığa yol açabiliyormus. Zaten gün içerisinde peynir yoğurt ya da kefir dengeli olarak alıyorsa kalsiyum ihtiyacını yeteri kadar karşılar diye düşünüyorum bu şekilde. Fazla süte gerek yok şahsi fikrim 😊