DenizAlpinannesii Oğluma doğduğu günden beri kendi göğsümü asla veremiyordum sadece ucunu yalayıp bas bas bağırıyordu silikon meme ucunu arıyordu. Tam 4. Aya girdiği gün denemelik veriyim dedim hem çok acıkmıştı yemde yeni uyandı uyku sersemiydi verdiğim gibi kaptı 😂 6 gündür normal emziriyorum oğlumu insallah böyle de gider kurtuldum her gün silikon dezenfekte etmekten ☺️
mom24532 DenizAlpinannesii ah ne güzel bizim minnosta aynı anlattiginiz gibi yalayıp bas.bas bagriyor çok zor oluyor gerçekten yapışması falan bide ıslanıyor sütten alttan kaçıyor sütler hep
Ecrinnkk DenizAlpinannesii maşAllahh benimde bebeğim 25günlük gögüs ucum car ama çok feğil bebeğim ilk günden beri emmiyor silikon uçla denedim öğğ diyip atıyordu 15gün sağdım sütüm yetersiz geliyordu bir süt bir mama versim şuan gögüslerim bomboş hala deniyorum emermi diye emmiyor sağıncada süt gelmiyor ikş memeden bir saatte on milim bazen çıkıyor🥺
Esma35 DenizAlpinannesii ben bu şekilde başlayıp etrafımdaki insanların sürekli laf söylemesiyle sütüm kesilip mamaya başladım. O ne ? Öyle mi olur? Normal emzirsene! gibi gibi… Sizi canı gönülden tebrik ederim. Bende başarmayı isterdim ama herşey nasip. Bol bol sütünüz olsun minik paşayada şifa olsun 🙏🤎
DenizAlpinannesii mom24532 öyle valla bende çok uğraştım her gün denedim nerdeyse, artık ümidimi kesmiştim tutacağına sizde pes etmeyin boşluğuna denk gelip tuttu mu bırakmıyor birde silikonla emzirirken göğüs ucum hiç çıkmıyordu şimdi baya baya çıkıyor
DenizAlpinannesii Ecrinnkk benim de aynı şekil sağınca gelmiyordu bende oğlumun tükürüğünden göğsüme sürüp sağmayı denedim çünkü uyarıyormuş süt kanallarını öyle deneyin isterseniz bir de, çene kasları henüz çalışmadığı içindir pes etmeyin ben nerdeyse her gün denedim
DenizAlpinannesii Esma35 insanlar cidden çok demoralize ediyor en iyisi kimseyi takmamak lazım ama o da kolay değil biliyorum. Çok çok teşekkür ederim insallah ileride miniğe kardeş düşünürseniz onda nasip olsun 🙏
Duyguaydinn Benım de göğüs ucu olmadığı için kızım silikonla emıyor, 2 aylık olduk ama hala sılıkonu cekıyorum goğus ucunu alıyor biraz emıyor alıyor tekrardan sılıkonu takıyorum devam ediyor emmeye, ne. Zaman bırakırız bılmıyorum😏
DenizAlpinannesii Duyguaydinn alıyorsa yine çok iyi bence geciktirmeden bırakın benim oğlum hiç almıyordu silikonu çektiğim anda bas bas bağırıyordu
Sedagmlksz DenizAlpinannesii benim de bebeğim 2 aylık 2 gündür ben de silikonu bıraktım şkürler olsun inşallah böyle devam eder 😌
Miskokulu2 Doğumdan beri silikon uç kullanıyorum biri birazcık var diğeri hiç yok kızım pek tutamadı. Kaç kez denemedim hep göğüslerim çatladı kanadı. Birdaha denemedim çünkü cildim kabul etmiyor yara oluyor hep. Bende bıraktım denemeyi
DenizAlpinannesii Miskokulu2 krem kullandınız mı bende pek yara olmadı ama ona rağmen kullanıyorum ne olur ne olmaz diye
Miskokulu2 DenizAlpinannesii yara olunca birçok şey kullandım ama en iyisi garmastan pomat oldu. Şuan kullanmıyorum olursa sürüyorum
Mom626363 DenizAlpinannesii ay benim bebegimde gogsumun ucu olmadigi icin slikonla emiyodu bide kirki cikinca köye gitmemiz gerekti arabada slikonu tak cikar sil temizle vs o kdr zorduki cok sukur o gunler gecti artik slikonu atabilirsiniz 6 gun olduysa daha aramaz 😂 hemde sutunuz cogalcak slikonla bebegin agzi temas etmedigi icin süt azaliyodu
DenizAlpinannesii Mom626363 aynen öyle valla çok şükür kurtulmuşuz 😂 ay insallah istemez bi daha geçenlerde almadı memeyi eşim de dedi silikonu getiriyim mi diye kesinlikle hayır dedim bu kadar yol kat ettik 😂 suç bendeymiş tabi normal göğüsten emince çocuk çabuk doyuyormuş ben silikonla 40 dk emzirince bilemedim doyduğunu