Strowberry Merhaba kızlar bu ay adetim yaklaşık 4 5 gün gecikti eşim emin kendisinden ama ben test yapmaya bile korkuyorum ama gecikmesinin nedeni bu ay diş agrımdan dolayı çok fazla arveles içtim gecikme bundan dolayı olabilirmi bilgisi olan varmı
Cigdemsenol Strowberry Ben de denize girdik kizimla sonra grip olduk. Antibiyotik kullandım tam olacakken bi gitti hala olamadım bu ay. Geçenlerde de bi post acilmisti bu ay adet göremeyenler vardi. Gelin sarılıp aglayak. Bel ağrısından ölüyorum
Strowberry Cigdemsenol normalde hiç sivilcem yok sadece adet olcagım zaman yüzümde sivilceler çıkar şuandada çıktı ama adet olmadım inşaallah en kısa zamanda olurum ya
Lazrail Bende bir umut bekliyorum ay sonuna kadar olmam lazim 😂emziriyorum ama oda etkiliyor gecikmesini
Sbcr Lazrail bende emziriyorum ve doktorum emzirmek geciktirir adeti dedi bazen 20 gunu bile buluyo adet olmam
Minikellerim Maalesef 5 gn oldu hala olmadım:( İzmir’e gittim grip oldum havasından ilaç kullandım ağrı kesici de vardı. Teste yaptım çıkmadı bel kaşık fena ağrıyor olurum inşallah :(
Strowberry Cigdemsenol Q Cigdemsenol benimde 6 7 gün oldu yarın bi kan testi vericem ama inşaallah negatif çıkar
Cigdemsenol Minikellerim Hayir yapmadım ama hamilelik belirtim de yok. Olsa insan anlar. Biraz daha gecikirse yapicam. Bu ara çok kişiden duyuyorum hele ki bu ay.