Aselllll Birprensannesi12 bebiş uyudubaya oldu ben dolanıyorum buralarda sabaha keske erken yatsaydım dıcem
Birprensannesi12 Happygirl8 valla baktım uyumuyo geçtim oturma odasına ona cizgifilm actm artk ne zaman yatarsa😂
Cheddar Birprensannesi12 şimdi uyandı anne anne diye yana yakıla yanıma geldi 🤦♀️ bende tam uyuyacaktım 🙄
Honki_Ponki Birprensannesi12 Az kaldı çıldırmaya her gece aynı işkence yi yaşıyorum bu ne yaa ya şapalak 👋gelcek popişine 🙊😍ya sıyırcam kafayı 🤯🤪 mübarek 😤bu ne enerji dir bilmem🥳 her gece uykusu var ma direniyo pesss valla hayret diyorum 🙄14 aylık bi bebeye 👏👏
Honki_Ponki Birprensannesi12 Valla karnı tok sırtı pek banyosunuda oldu yatmadan ama yok 1 saattir sallıyom aykları havada uçuşuyor benle inat ediyo resmen 🤣
Honki_Ponki Happygirl8 yok vlla benim ev yanıyo cehennem gibi kız artı bide kolsuz çıt çıtlıyla yatıyo beşikte üstüne bişşy de istemiyo valla napim bende seeinlesin diye banyo yaptıryom ama zar zor uyuttum işte uykumu hram etti ya bana bu kız uyandı durdu durma
Ayssss1 Birprensannesi12 benimki de huy edindi resmen 15-20 gündür gece uykusu yok dalamıyor birtürlü