Liyam Ayazmiran her banyodan önce zeytinyağını sürün yarım saat bekleyin ince bi Tarakla geriye doğru tarayın baya azalıyor yada mustelanın Konak önleyici şampuanı var onu kullanın
Beyza5151 Ayazmiran Bebe yağı sürüp bekletin ince uçlu tarakla geriye doğru tarayın. Daha sonra banyoda da aynı işlemi tekrarlayın şampuanı sürüp tarayın durulayın. Bizimki bu şekilde temizlendi😊
Ugggg Ayazmiran zeytin yagina karbonat serp banyo öncesi ileri geri Tara iki uc kez uygula geciyo tamamen yarım saat kadar dursun öyle kafası sonra yika
Gizemmyigit Beyza5151 kesinlikle bebe yağı👍🏻 2 yıkamada bitti , boşu boşuna 6 ay zeytinyağı ile uğraşmışm
Durumommy Kızımda çok fazla olmuştu alnına kadar gün içinde her yerine Arko krem sürdüm sonra kremi emdiği zaman zaten yumuşadılar ve kalktılar bende yavaş yavaş taradım ve bir günde kurtulduk 😊 zeytinyağı maalesef işe yaramadı bizde
Erdemim Ayazmiran bebek yağı surup doğal kıllı tarafıgimız var onla sürterek tariyorum baya dökülüyor. Birde konak için endişe etmenize gerek yok. Geçici bir durum
Gizemmyigit Ayazmiran yöntem aynı cnm😊 duş öncesi yağı sür 15-20 dk sonra geriye doğru tara sonra hooop duşa
Semaertug Ayazmiran mustelanın konak şampuanını kullanıyoruz hem azalttı baya hem oluşmasını engelliyor
Mom06 Ayazmiran bizimde 3. aydan sonra olustu biraz çoğalınca yaptım ben yarım çay kaşığı karbonat ona göre baya fazla zeytintağ koydum sürdüm 1 saat bekledi yarım saatten sonra taradım geriye doğru hiçbişey kalmadı 3 kerede şampuanladım mis 😊😊
Seagul Ayazmiran bende zeytinyağını yarım saat bekletip yıkadım. Banyoda da yumuşamış derisini bir temiz diş fırçası ile taradım. 1,5-2 haftada bitti. Seboroit dermatit bende de var, aynı formül keşke bende de işe yarasa 😊
Denizbey Ayazmiran karbonatlı suyu sürüp biraz beklettikten sonra ince tarakla taradım çok şükür kurtulduuk ☺️