BabyAsiia yani aslında bir yol yöntem yok, ancak biraz cesaret ve bilgi durumu çok çekilebilir hale getiriyor. Burun temizlemeden örnek vereyim, burnuna ilk serum fizyolojik sıkmadan önce aşırı gerildim ya birşey olursa ya zarar verirsem ya ciğerlerine kaçırırsam vs vs sonra oturup araştırdım doktorun bir tanesi ciğerlerine kaçsa dahil bir sorun olmadığını söyledi, sonrasına bu çocuğu doğurabildiysem annelik de yapabilirim diye kendimi telkin ettim sürekli 2. Seferden itibaren hoop bi baktım çıt çıt😂 yani bebeğinizi yetiştirirken etrafınızdan yardım almanız çok önemli ama cesaretinizi kıracak davranışlardan çekinin, herşeyi siz tecrübeleyin onların gözetiminde olsun. Örneğin yapmakta çekindiğiniz birşey varsa annenize eşinize vs yaptırmayın siz yapın ama yanınızda olmasını isteyin. Bir de bebekle alakalı en önemli şey sanırım zaman. Özellikle yenidoğanlığı çıktıktan sonra bebeğinizi tanımaya başlıyorsunuz siz de bu yeni duruma alışıyorsunuz. İşte bu süreçte kendinizi çok yıpratmayın yüklenmeyin, bilin ki annelik iç güdüsü diye bir gerçek var, bunu doğru bilgiyle desteklerseniz herşey bir düzene binecektir