Ayazinannesiseyda Merhaba anneler bebeğim günlük 700_750 ml ancak içiyor onu da iştahla içmiyor kırk takla atıyorum peşinden içmesi için az mı acaba beslenmesi ne kadar olması lazım sizinkiler ne kadar içiyor kilosu 3. Ay kontrolünde 6 ydi
Zeyynep Ayazinannesiseyda normal benimki 4 ay 13 günlük o kadar içiyor kilosu 4. Ayda 6200 dü daha ne olsun istiyorsunuz midesi küçük daha
Mys01-01 Ayazinannesiseyda ben 3 ay 28 günlük bebegım benımkıde az ıcıyor 3 ay kılomuz 5380 di 4 ay haftaya bakalım
bikerem Ayazinannesiseyda bebeginizin kilosuile 12 yi carpinca gunluk icmesi gereken miktar diye biliyorum ben
Ayazinannesiseyda Zeyynep öğün başı 150 ml yazıyor da benimki asla o kadar içmiyor 100 içiyor öğün başı biraz daha peşine dusmem gerekir mi diye merak ettim. Bu ay mama meme reddi var zaten çoğu anne bu sorunu yazmış
Zeyynep Ayazinannesiseyda nerde yazıyor nette hersey doğru değil her bebekte bir değil benim bebeğim 3. Ayına kadar 90 Cc içiyordu her öğününde doktor fazlalaştır dedi zamnla şimdi 130 bazen 150 bazen 160 içiyor değişiyor yani ne kadar içerse o kadar yavaş yavaş büyücek mideleri bu ara 100 içiyor bırakıyor yada 80 bekliyorum 10 20 dk kadar tekrar deniyorum içiyor kalanını böylede deneyenilirsin ama bnce yeterli
Zeyynep Ayazinannesiseyda cnm biz ilk ay hiç kilo almadık hatta verdik mamaya başladık mecbur mamadan sonra her ay 1 er kg aldık
Ayazinannesiseyda Zeyynep 3. Aya kadar bir kilo alması beklenir dedi doktor dördüncü ayda durur alması yavaşlar dedi henüz tartilmadik ama en fazla 6.5 olmuştur
Ayazinannesiseyda Musam valla ona kalsa o da anca öyle içer peşinde fır dönüyorum bı emzik bı biberon veriyorum baya zamanımı alıyor onu yedirmek