zeynepzeze Bebeğim 24 ayına girecek. Artık geceleri uykuya diretmeye ve gündüz uykusunda istediği zaman uyumaya başladı. Acaba tek uyku mu istiyor? Eğer gündüz uyumazsa akşam 9 gibi falan uyur mu? Bilenler varsa yardımcı olsun lütfen
Bilgebykl zeynepzeze 24 ay cok gec benim bildigim, bence kesin tek uykuya dusmek istiyordur. Benim kizim 11 aylik ben bile bazen dusmek istiyor gibi hissediyorum.
LilyaBn zeynepzeze benim bebeğim 10aylıktan beri tek uykuda🙈ama uzun uyurdu 2buçuk saati buluyordu uyuması. Son 2 haftadır 1saate yaklaşırken uyanıyor. Ve artık bu kadarmı uyuyacak diye üzülüyorum hiç bir şeyi yetiştiremiyorum çünkü🙈Kızım şuan 17buçık aylık. Sizin 2.uykuyu kesmeniz lazım bence artık baya büyümüş. Bu sayede gece uykuları kesintisiz ve akşam erken uyur.
bayankitapkurdu zeynepzeze siz biraz geç kalmışsınız. en geç 18aydan sonra geçilmesi gerekiyor diye biliyorum. Biz 13 aylıkken geçtik
Kbrbydk zeynepzeze tek uyku diyince yanlış anlaşılmış galiba gündüz uykusunu tamamen bırakmaktan bahsediyorsunuz. Bence bir kaç gündüz deneyin kaldı ki bir kaç gün sonra alisiyorlar. Eğer baktiniz gündüz uyumayinca çok zorluyor tekrar uykuya geçersiniz. İsterseniz çok kısa şekerleme tarzı uyku da iyi gelebilir zor olacaksa. Böylece gece de daha rahat uyur fazla geliyor gece uykuya direniyorsa belli saat yetiyor demekki
Bilgebykl zeynepzeze aaa ben gunduz 2 uykudan 1′e dusecek sandim sanirim yanlis anladim 🤦🏻♀️ gunduz uykusunu birakmak icin erken sanki ama instagramdan bir psikolog takip ediyorum 18. Aydan sonra fizyolojik olarak ihtiyaclari yok aslinda gece yeterince uyuyorlarsa diyor. Her cocuk kendine ozel tabi ki
zeynepzeze LilyaBn Peki bir anda nasıl keseceğim tepki gösterir mi? Gündüz uyumak isterse ne yapacağım
bayankitapkurdu zeynepzeze o kadar rahat edeceksiniz ki. Oğlum 16 aylık. Sabah 9-9,5da uyanıyor. 12gibi yatıyor 3 te kalkıyor. Bazen 1 saat bazen 2 saat uyuduğu da oluyor. Akşam da 10da odamıza gidiyoruz. Sarılıp öpülüp koklaşıyoruz sonra ayrılıp uyuyoruz 🥰
zeynepzeze Kbrbydk Evet yanlış anlattım sanırım. Ben gündüz uykusunu tamamen kesmekten bahsetmek istedim. Bilmiyorum nasıl bir düzene sokacağım 😔
Bgmbgmbgm zeynepzeze tek uykuya geçmedim ama geçirildim kızım tarafından😅 1 yaşından sonra kendiliğinden öğlen uykuları teke düştü ben de anlamadım🦦 ama tek de uyusa gece erken uyumuyor öyle 🧐
Kocasiokuz zeynepzeze Ben bile gündüz uyumayinca halsizleniuorum canım 5 yaşında kızımda var onunla birlikte uyuruz öğlen uykusu biz bir saat uyuruz oğlan iki saat oğlum 18 aylik