Aycn1999 Bebeklerinizi ne zaman oturtmaya basladiniz 3 aylik olduk ama bizimki kendi oturmaya calisiyo zararlimi aceba oturtmak zaten oturtamiyorum kalca ccikikligimiz yüksek risk cıktı
Cunkunedenolmasin Aycn1999 sizin bebeğiniz için bı sorun olur mu bilmiyorum kalça çıkıklıgından dolayı ama ben kızımı 3 aylıkken kucağımda oturtmaya başlamıştım bı sorun olmadı 6 buçuk aylıkken de desteksiz oturabiliyodu
Name123 Aycn1999 ben iki çocuğumda da 6 ayını geçirdim öyle oturttum senin kalça çıkığı yüksek çıktıysa 6ayını doldurmadan oturtma derim canm
egeninanns Aycn1999 4,5 5 gibi kucakta 1 2 dakika hevesi olsun diye oturttum . Tam 6 da tamamen desteksiz oturuyordu .
Aycn1999 Cunkunedenolmasin 31nde tekrara gitcez bakalim ne diycek ilk gittigimizde normal ama daha kucuk dedi 43 gunlukken 1 ay sonra gel dedi gitti yhksek risk 1 ay sonra yine gel dedi bakalim 3 olcak bunla
Mys01-01 Aycn1999 4 ayı dolduruyoruz ¾ gündür kaykılık sekılde 1 2 dk oturtuyorum ama doktor önerisi ile muayene sonucunda kendısı soyledı
Oyku_nisa Aycn1999 Bende 4bucuk aylıkken oturtmaya başladım ama genelde kucağımda oturtuyordum şuan 7+24 günlük daha 2 gündür desteksiz oturmaya başladı ama yinede tam oturamiyor 3dk sonra devriliyor