GoktugAhmet Merhabalar Anneler Oğlum yeterli şekilde emmiyor. Oğlum doymuyor ve doyamadığı için de ağlıyor. Doktor Hipp, Evolvia ve Sma marka mama yazdı. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Hangisi daha iyi acaba...
Pinkkk GoktugAhmet anne sütüne en yakın hip ama kabul etmeyedebilir birini al denemeye başla benim kızım 5.mamayı sevdi içti humana kullanıyoruz arada
melis_duru GoktugAhmet saydıkların arasından değil ama ben aptamil kullanıyorum, kızım severek yiyor, kabızlık da yapmıyor, gaz sorunu da çok olmadı
Mirac_21032019 GoktugAhmet evolvia bizi felaket kabiz yapti sonra bebelac nutrikonfor denedim oda ayni cok sukur aptamilde kendine geldi ilk kez dün kendi kendine kakasini yapti normalde 3 gunde 1 acildeydik
Elvin-Mina GoktugAhmet bizede evolvia dışında bütün mamalar kabız yaptı deneyerek bebeğinde anlayabilirsin sanırım. İyi öama olarak aptamil hipp evolvia bncee
duru1414 ben akşamları mama veriyorum sabaha kdar asla uyanmıyor gaz da yapmıyor kabızlıkta kesinle devam sütü olarakta buna devam edicem.. golden goat
Smrenes Hipp combiotic kullanıyordum çok memnundum ama malum pahalı biraz şuan bebelac gold kullanıyorum şimdilik memnunum Bi sıkıntımız olmadı kilo alımı fa gayet iyi.. Ama doktor sadece hipp de kullanabilirsin demişti genelde hippi öneriyorlar..
Damla33 GoktugAhmet doktor bana aptamik alma seker var dedi sma al dedi ondan aldik kotu kokuyo gibi geliyo bana ama kizim guzel iciyo demek kotu deil tadi 😊😊
Smrenes Elmassefil 350 gramı 55 60 TL civarı 900 gr 150 küsür TL ilk zamanlar neyse ama aylar ilerledikçe bebeğin içtiği süt de artıyor o yüzden 350 gr en fazla 2 hafta gidiyor..
Smrenes Elmassefil bebelac ve aptamilin firması aynı içerik olarak da hemen hemen aynı ama fiyat farkı çok ben bebelac goldun 350 gramını 42 TLye 900 gramını da 80 küsür liraya alıyorum herkesin bütçesi farklı tabi