meltemineLduru Kzlar ne yiycemi şaşırdım canımın çektiği şeyleri yiyemiyorum gaz korkusundan. Hep humana rezene cay nutella ekmek yiyorum napacam ya bunaldim herkes hersye bisey dyor
Ugggg meltemineLduru o gaz hertulru oluyo bence dikkat edilmesi gereken ayaklarını üşütme ve soğuk su içme
Sibellaa meltemineLduru çay kahve çikolata bunlar da gaz yapar. Protein ağırlıklı beslenmeniz lazım. Süt ve süt ürünleri, bakliyatlar, tüm çiğ sebze ve meyveler gaz yapar. Et, tavuk balık ve karbonhitrat kalıyo geriye ☺️
Mirac_21032019 meltemineLduru hamileligim boyunca corapsiz gezdim ayaklarim alev aliyodu devamli soguk yerlere koyuyodum auaklarimi bebegin gaz olucak dediler dediler durdular cok sukur gaz sorunu yasamadik herşeyide yiyorum o gaz yapar bu gaz yapar diye dusunursen hicbisi yiyemezsin bence gaz tamamen yapisal bisey
Saremmm meltemineLduru Bizimde gaz sorunumuz vardı canım ama ben yemeğimden hiç kesmedim herşeyi yedim çorba sebze yemeği vs. her yediğim yemeğede biraz kimyon koydum yedim işe yarıyor 😊
tgbmhr sademakarna yüyin köfte yiyin tavuklu pilav yapın patates tavuk yapın kızartmayapın salata yiyin marul yiyin nye çiko ekmek 🙄🙄
meltemineLduru tgbmhr salatayı ara öğün yiyorum kızartmadan bıktım migdem kurudu sulu şeyler yiyemedim icn.
tgbmhr meltemineLduru ben bır tencereye tavuk patates havuç koyup haşlıyordum kalan suyundan cırba yapıyordum
Derya_Oral Çikolata çok gaz yapıyo diye biliyorum sırf o yüzden çikolatayı bırakmıştım gaz yapan bütün herşeyi kestim yine gaz oluyodu bende geri devam ettim yemeye 🤷♀️😁😁
Tuba meltemineLduru ona bakilirsa cikolatada gaz yapar😂 bende de hep ayni sorun var🤷🏽♀️ her seyi yiyorum artik sadece kuru bakliyatlardan uzak duruyorum ve ogluma sab simplex gaz damlasi veriyorum