Turna 7 aylık kizim var emme sirasinda uykuya geciste saçını çekiyor hatta koparıyor kopma sesini duyuyorum o derece engel oluyorum ama nafile nedir bu dislerimi ağrıyor acaba oyle derler genelde de bilemedim?
Ecremm Turna bizimkide öyle bir tek bizde var sanıyordum yalnız degilmisiz . Emme sırasından eli kulağında sonra da sacini çekiyor . Resmen yoluyor gibi . Engel olmaya çalışıyorum sinirleniyor .neden acaba bende merak ettim . Bı rahatsizlik nedeni mi acaba .Doktor kontrolünde sormayı düşünüyordum
ikizlerinannesi2985 Turna benim kızım da öyle. Mama içerken yoluyor saçlarını. Benim içim gidiyor, canı da mı acımıyor anlamıyorum🙄 Düzeltilmiş 8 aylık benim kızım da. 1,5 aydır falan yapıyor bunu
Mbal Turna 7 aylık olduk biz de kuşağını yoluyor süt içerken ve uyurken. Dişten sanıyorum ama yalnız olmadığımıza sevindim açıkçası. Doktor da yeni gördü ama bir şey demedi. Son birkaç gündür çok fazla yapmaya başladı. Saçını tutarsa onu da çekiyor tabi. 🤦🏼♀️
burjuvaanne Turna saçini kestirseniz çekemeyecek seviyede belki unutut unuttukdan sonra tekrar uzasin arkadasim öyle yapmisti
Elifbeyzam Benim kızım da 7 aylık 5. Ayından beri dişleri kaşınıyor ama bu aralar çok fazla kulaklarını çekiyor saçını çekiyor feli gibi damaklarını kasıyor herslde ondan