Hohomoromu Ececavus Eve geldikten sonra doktor kontrolune gitmediniz mi hiç bebeklerde 10 güne kadar normal diyorlar ama sen yine de bi götür doktora canım için rahat etsin
Ececavus Hohomoromu çıkarken tüm testler yapıldı çıkış onayı verildi dün sağlık ocağına gittik topuk kanı alındı aile hekimi de kontrol etti emmeside iyi doyuyor uyuyor ama kaka yapmıyor
Kucukmucizem2704 Ececavus bizde 7 gunluk olduk cok sukur biraz uyku duzensizligimiz var emmesi cis yapmasi falan cok guzl
Hafsaaa Ececavus benim bebegim günde 5 6 kere yapıyor 21 günlük 3 paket bezi yarıladık bile doktora söyledim çok normal dedi iyi beslendiğini gösteriyor dedi acaba siz çok emzir miyor musunuz
Liyam Ececavus bebeğinizin bu aralar günde 8 9 defa kaka yapması lazım bi ayı doldurunca bi hafta yapmaması normal karşılanıyor doktorum bana onu özellikle sorardı ilk yenidoğan kontrollerinde günde kaç kez kaka yapıyo diye
Veramm Ececavus anne sütünün yapısından merak etme 5 güne kadar normal kabız olsa huzursuZ olur sağlık ocağına gittiğinde sorsaydın hemşireye