Esilahanm1 doktorlar hep en kötüsünü söyler bunu arkadaşınıza söyleyin ve asla umudunu kaybetmesin evet yaşaması zor ama yaşayan bi çok örnekte var benim çevremde çok fazla mesela ☺️ Bende bi prematüre annesiyim ama ben bebeğimi kaybettim 3 yıl önce 640 gr dogmuştu 24 haftalık doktorlar yaşamaz dedi 24 saate vefat eder dedi sonra 3 gün kritik dedi sonra 1 hafta kritik dedi hepsi geçti 1 ay oldu doktoru durumu gayet iyiye gidiyo böyle giderse entübeden ayırırız dedi o gün gece entübeden ayırmayı denemişler ve bebeğimin kilosu 1 kgnun altında oldugu için dayanamamış kalp krizi geçirmiş geri düzelmiş gece boyunca nöbet geçirmiş sürekli toparlayamamışlar sabahta bebeğinizin durumu kritik gelin görün diye aradılar gittiğim de çoktan vefat etmişti bu sayede bi melek annesi oldum şimdi de dünyalar güzeli bi kızım var oğlum yerine de kokluyorum öpüyorum onu diyeceğim o ki o yogun bakımda yaşamaz dediği bi çok bebek yaşadı allahın takdiri rabbim nasip ettiyse yaşar o ol derse olur Kun Fe Yekun 🙏 o güne kadar bebeğim için hiç iyi bir şey söylemediler o gün iyiye gidiyor dediler sabaha cenazesini aldım malesef yogun bakımda bi an bi anı tutmuyor arkadaşın güçlü olsun yanında ağlamasın hep konuşsun hisseder o bol bol dua etsin