Kızlar 20 aylık bir oğlum var. O kadar korkusuz bir çocuktu ki yüksek seslere, yüksek yerlerden bile korkmaz atlayabilecek bir çocuktu. Köpeklere korkmadan dokunan bir çocuktu. Şu son 1 aydır herşeyden korkar oldu ama o kadar ufak şeylerden korkuyor ki mesela giyotin camimiz var bir odada onu indirince hafif bir sürtünme sesi geliyor oğlum hemen korkup kucağıma atlıyor, zil çalınca korkuyor ağlıyor, evimiz düğün slaonunun önünde konvoylarda araba korna sesi gelince koşup kucağıma atlıyor, az önce de misafirlikteydim . Oraya gelen ondan 2 ay küçük bir misafir çocuğu çığlık atıp ağladı oğlum çocuğun ağlama sesinden korktu koştu bana, annesi çocuk çok seviyor diye süpürge makinasını açtı oğlum öyle bir titredi kucağıma atladı ki ben bile şok oldum. Yarın türbeye götürmeyi düşünüyorum bu korkusu için ama ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce böyle korkuyordu küçükken dedesi bir cami hocasına gidip birşeyler okutmustu sanırım çok iyi gelmişti. Muskaya falan da çok inanmam ama muska açsam iyi gelir mi acaba? Nazardan böyle olduğunu düşünüyorum ama sizce neden böyle oldu. Başına gelen var mı?