Hilal03 5 aylik bebeğim var 2 gündür kuri öksürük var ama hasta değil ateş burun akıntısı falan yok keyfi de yerinde ama kuru öksürük var endiselendiriyor bu durum beni napabilirim nolur yardim
kbtmz Hilal03 yaaa aynısı benimkinde var acaba ceyranda mı kaldı diyorum 🤢 yetişkin gibi öksürüyor antibiyotik,parol vardı onları veriyorum
05122014 Hilal03 ayni sorun bizdede var malesef doktora götürdüm ciğerleri temiz dedi bitkisel olan bir şurup verdi prospan ismi bi ara durdu yine basladi tekrar götürdüm baska doktora oğlumun burnu tıkanıyor genellikle geniz akıntısı kuru öksürük yapar dedi
Hilal03 kbtmz Ay bilmiyorum çokta dikkat ettim ev çok sıcak bizim canları açıyorum ama ceyran yapmıyor o kadar yatarken falan üstünü örterim parol bizim kullandığımız parol mu verdiniz
kbtmz Kek oğlum bundan iki hafta önce aynı şekilde hasta oldu doktora götürdükde o verdi tekrar mı götürsem acaba ?
ly35 aynısı bizde de var. hasta değil gibi ama arada öksürüyor acaba boğazı mı kuruyor diyorum çözemedim. 5aylık benim kızım da
Hilal03 kbtmz Allah korusun ya sadece kuri öksürük bir yerede çıkmıyoruz bizde korona olan olsa neyse
Kadirin-Annesi58 Hilal03 bizimde aynı durumumuz bizim burnu da doluyor temizliyorum. bnde dün saglik ocagina götürdüm doktor enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi bize bnm de oglum 4 ay 22 günlük
Hilal03 Haftaya kontrolümüz var doktorumuza sordum.muayene etmeden bir şey diyemem dedi haftaya gitcez bakalim