sonsuzask06 Merhaba! Arkadaşım için soruyorum koltuk altında ele gelen ağrılı beze var diyor.Pazartesi randevu aldı ama çok merak ediyoruz böyle bir şey başına gelen varmı (Allah kimseye vermesin,yaşatmasın)teşekkürler
Tazeanne3434 sonsuzask06 bende yaşadım yeni doğum yaptığım dönem mastit olmustum geçti sonrasında koltuk altımda şişlik hissetim ağrılıydı bi kaç gün bekledim geçmezse giderim diye düşündüm geçti süt kanallarında tıkanıklıkta kol altında şişlik yaparmış inşallah ciddi bisey değildir
Rabia1309 sonsuzask06 bende de oldu mercimek tanesi kadar bir şişlik vardı. Doktor enfeksiyon sonrası koltuk altında lenf bezleri büyür ve böyle şişlikler olur demişti. Büyük ihtimalle arkadaşınızda da aynısı oldu.
sonsuzask06 Tazeanne3434 arkadaş bende büyük ve çocukları da büyük yani süt gibi bir durum yok ama endişe ediyoruz
sonsuzask06 Rabia1309 bende öyle düşünüyorum canım bide diğer olasılık ağda ile alınan kıllar gözeneklerden çıkamayınca içerde enfeksiyon yapıp böyle şişlik olabiliyormuş
Aysimaaa Aynısi benim basima geldi korkulacak birşey değil cnm benimde koltuk altımda elledigimde iki tane felan ele geliyordu birde ağrı vardı doktora gittim usg ile de bakıldı enfeksiyonel dedi koltuk altı deodorant kullanma dedi onlarda yaparmış Krem verdi sürdüm geçti ama koltuk altı kullanmıyorum artık.
mavilimor sonsuzask06 lenflerden de olabilir memelerden gelen birşey de olabilir. Şu ya da bu demek doğru olmaz umarım önemli birşey yoktur bi doktora görünsün
sonsuzask06 mavilimor inşallah temiz çıkar Pazartesi gidecek sonucu yazarım en azından böyle bilgilendiririz birbirimizi
Ghi sonsuzask06 ağdaayla aldığım zamm benim de öyle olurhep basım gelır, ya derin kıl kökü iltihabı cıkıyor ya da kıl kokunden alınan enf koltuk altında bulunan lend bezını sisiriyor endise etmeyin bence