Kbrzynp6106 Merhaba eşim gündür ateşi var bugün kovid pozitif cıktı 50 günlük bebegim var bulasmismidir yada bulaştıysa ne yapmalıyım (bebeğim emiyor )
Kelebekkk34 Kbrzynp6106 bebeğinize geçerse ateşi çıkıcaktır 3 gün sonra allahın izniyle bitiyor, bizde öyle oldu bebeğim oldu onun 3 gün ateşinden sonra ben pozitif oldum
Maviimm Kbrzynp6106 aynı durumdayız ya 51 günlük bebeğim var eşim pozitif odada karantinaya aldı kendini. Bebekle ne zor oluyor😔
Kbrzynp6106 Kelebekkk34 peki benim kızım 50 günlük ateş düşürücü kullandinizmi birde ben ç vitamini kullanayimmi emziriyorum
Kelebekkk34 Kbrzynp6106 ateş düşürücü bebeğim ateşlendiğinde tabiki kullandım 37.8 de verdim hemen calpol,hızlı yükseliyor dikkat edin benimki 11 aylıktı ateşini suda zor düşürdük 39° yi gördük suda indi çıplak yatırdım, c vitamini bende kullandım
Kbrzynp6106 Kelebekkk34 ben ne olur ne olamaz alayım dursun o zaman çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🤗
Kelebekkk34 Kbrzynp6106 al tabi her bebekli evde olmalı allah korusun tetikte ol, sağlıkla büyüt inşallah🌸