Kubralya1 Merhaba anneler. Bebeğimin uyku duzeni emmesi her şey çok iyiydi ama 3 4 gündür 10 dakika ya da en fazla 30 dakika yatıyor emme istemiyor sürekli uykulu davranıyor yani ne yattığı belli ne kalktığı sizin bebisler nasıl? Eski düzeni nasıl sağlayabilirim
Kubralya1 seymabykn bizimde böyle ve o yüzden ne bütün gün mizmiz uykulu emme istememe bir huy değiştirdi normalde en geç 20.30 da gece uykusuna yatardı dün abartmıyorum 8 den 10 kadar 5 dakika da bir odaya gittim bit türlü dalamiyor
Kubralya1 Eymeninannesi21 bizim yeni başladı dış belirtisi yok ama damakta şişlik felan eli ağzında ama oda normal diye düşünüyorum
Kadirin-Annesi58 Kubralya1 2 gundur mizmiz ama bnm oglum hasta öksürüyor ilac kullaniyorum ondan diye dusunuyorum 😊
Kubralya1 Alygkc bizimkinin de uykusu var yatmiyor yatıyor 5 dakika 10 dakika hemen kalkiyor mizmız dışarıda ne kadar durursan dur ağlamazdı orda da huzursuzluk 3 4 gündür anlamadığım bir şey var
HasretYildirim Kubralya1 1.5 aylıktan itibaren gündüz uykularımız yok oldu. Uykusuzluktan ölüyor, aşırı huysuz, emmesi desen ağlaya ağlaya zar zor. Uyutuyorum 1dk sonra uyanıyor. 2 ay 11 günlük olduk hala değişen bişey yok hala aynıyız, denemediğim yöntem kalmadı
Kubralya1 HasretYildirim ilk doğduğu zaman etmeden iniyordu ama 2 aydan sonra duzelmistik çok şükür uykumuz her şeyimiz ama şimdi tekrar bozuldu
Kevserhira Aynı ay ve gündeyiz şuan gündüz uyku yok nerdeyse memede uyur hep memede ıklamaktan ememior gecede saat başınkalkıor vallahş bıkkınlık geldi
Kubralya1 Kevserhira bizimde memede uyurdu artık hamakta sallıyorum ama oda pek fayda etmedi eskiden emerken direkt uyurdu