Ciglipaf Bebekleri ilk ne zaman yıkadınız?Salı günü doğum yaptım kayınvalidem hemen banyo yaptırmak istedi fakat ben ve annem istemedik. Göbeği düşsün istedik ve de sıcak bir memleketteyiz klima yüksek derecede de olsa hapşırıyor bundan tedirginim
Ebraryz Ciglipaf hemen yaptırdık gobes düşmesini beklemedik bı sorunda olmadi bizde büyükler hemen yıkar bekletmezler havalarda sicak bana sorarsanız yıkayın göbek deliğini iyice pamukla kurutursunuz bir sorun olmaz
egeninanns Ciglipaf benim bebeğim 1 hafta kuvözde kaldı günde 2 kere yıkıyorlardı. Eve çıktıktan sonra bende her gün yıkadım
Negro Ciglipaf biz hemen yıkadık bir sorun da olmadı yalnz yıkadıktan sonra göbegini kurutun bişey olmuyor 6-7günde düştü bizim ki 🙂
cikileyta_yemeliyim Göbeği düştükten bir gün sonra yıkayın dedi doktoru. Ama biz hastaneden gelir gelmez poposunu yıkamıştık çünkü bebeğim doğduğunda kızarıklık vardı özel bölgelerinde.
oykus Malesef beni kimse dinlemedi ve bebeğim doğduktan sonraki gün yıkandı. Doktora sordum günaşırı banyo yaptır dediği içinde bir şey diyemedim 🙄
[silindi] Bende yaptırmak istemedim ancak doktorum doğumdan sonra kalan kan falan enfeksiyon yapabilir yıka göbeğini koru demişti
Rabiazulal Biz küvezde kaldık üç gün yıkanmadı eve gelirgelmez yıkaıdm iki gün sonrada göbeği düştü 😊sıcaklarda yıka nolucak sanki göbüşünü kuru tut tamamdır
Halllime Ciglipaf biz göbeği düşmeden yaptırdık hastaneden çıkınca kışını bide hiçbirşey olmadı kapatın klimayı banyo yaptıktan sonra yada o odaya gecirmeyin hemen
ikraninannesiii Ciglipaf soyle soyliyim bende mayisin sonunda doğum yaptım ilk günden beri hergun yıkıyorum aşı olacagi gunler hariç heo yıkadım bence sende yija bekleme bebek isilik olur cok kotu olur göbeği hergun yikamama ragmen 5. Gun düştü
busrasilra14 Ciglipaf benim bebegim 2 gunlukken sariliktan yogun bakimda yatti. Yogun bakim hemsiresi benim cok yakin arkadasimdi. Orda yikamis 😍 sen uzulme yikadim ben mis gibi yatiyor demisti. Sonra bizde yikadik zaten 6. Gun göbeği de dustu bebegimin
Efe_buglikoo Bende gelir gelmez yıkamıştım kızımda ve kurulurken gazlı bez yapışmıştı hastanede almıştık soluğu ikincisinde düşene kadar beklemiştim daha rahat olmuştu
ozarslan Ciglipaf haziranın sonunda doğum yaptım izmirdeyiz çok da sıcak ama ben göbek bağının düşmesini bekledim. Düşene kadar da her gün sildik vücudunu rahatlattık çocuğu. 14. Günde düştü bu arada göbek bağı. Doğduğunda kızarıklık da vardı sildikten sonra bepantol sürdüm kısa sürede geçti
Tosbiktos Ciglipaf Çarşamba doğum yapmıştım Perşembe eve gelmiştim yıkadık eve gelince..hemşireler yikayabilirsn demsti göbeğine dikkat ederek