Hsrt Kızlar oğlum 1 ay küvözde kaldı 1,5 aydır yanımda ama dün fatk ettim deliği biraz aşağıda zaten yarım sünnetlide doğmuştu başına gelenler var mı hangi bölüme gitmeliyim canım çok sıkıldı
Hyryygt Hsrt cocuk cerrahiye gideceksiniz. Bizim de sunnet okirken fark edildi ama cok asagida olmadigi icin mudahale etmediler. Sunnet derisi ike duzeltiyorlarmis. Zor bir islem degil demislerdi
Deletedmom137 Hsrt benim oğlumun da öyle ama tam sünettli gibi görünüyo dediğiniz gibi aşağıda değil bilemedim ki 🤷♀️doktorada sormadım.
Egesem Hsrt çocuk cerrahı bakıyor canım biz de 1 haftalıkken götürdük evet idrar deliği aşağıda ama 3 aylıkken bir daha bakalım dedi ki banyo yaptırırken kaç defa gördük deliği aşağıda aşağı doğru çişini yapıyor 😞 peygamber sünneti olan bebeklerin çoğunda aşağıda olurmuş zaten bizim doktor 2 3 yaşında ameliyat ediyorum dedi tabi Bi kaç cerrah ile görüşmek lazım mikro Bi işlem kolay değil
Miznazli Hsrt Lütfen www.drhakkiirgil.com adresine bakın ve instagramdan çok paylaşımı var bu gurur hepimizin diye.
Balbebekkk Benim oğlumda peygamber sünnetli doğdu 1 yaşında cocuk cerrahı yapıcak sünnetini doğduğunda doktorumuz söyledi zaten hipospadias olduğunu sizi bilgilendirmedilermi
Hsrt Balbebekkk hayır canım 1 ay küvözde kaldı o sürede hiçbir şey demediler bende 2 gündür fark ettim
Serkan19 Balbebekkk merhaba haluk emir şuan hangi hastanede acaba..birde ankarada duydugunuz iyi bir doktor varmı bu konuda ??
Balbebekkk Hsrt medicalpark bahçelievlerde prof haluk emir var biz ona gidiyoruz canım tavsiye ederim ameliyatımızıda o yapıcak ben cok araştırdım bu konuda en iyisi o
Serkan19 Balbebekkk haluk bey nasıl bir doktor araştırma yapmismiydiniz..birde ameliyatınız nasıl geçti acaba..ameliyat sonrası fistul falan olustumu 🤔
Hsrt Egesem 1965 gram doğdu 24 gün küvözde kaldı her şey geçti derken birde bu çıktı canım çok sıkılıyor her şey bir imtihan ama ne bilim bu olaya ilk kendimde şahit oldum iyiki de fark etmiştim
Egesem Hsrt 6 ay ve 1 yıllıkken kontrole gidicez sonra karar vericez canım.. kimi 1 yaşından sonra diyor kimi biraz daha büyüsün laf dinlemeyi bilsin diyor ki gittiğimiz doktor öyle söyledi bakalım
Serkan19 Bizede ankarada veya samsunda bi doktor lazim önerisi olan varmı arkadaşlar hipospadias için??
dunyam2020 Serkan19 samsunda iseniz prof dr .ünal bıçakçı var .ozelde yaptırıyorlar duzeltmeye bana gelıyorlar dedı .bız ona yaptırıcaz ve hoca zaten 25 senedır yapıyorum dedı
Serkan19 dunyam2020 Sizin cocugun sünnet derisi yarımmiydi dogustan ?birde ünal hoca nasılmış arastirdinizmi hiç??
dunyam2020 Serkan19 pipisini örtüyor ıst kısmı ama bılmıyorumkı bakarım bırdaha .ınceledıkce moralım bozuluyor .bu arada bız nisan gıbı yaptırmaya karar verdık belkı vırus azalır 3 yasa kadar suresı var dedı dr suan 15 ayının ıcınde