614408eoa [silindi] valla anamdan emdigm burnm da geldi demesem yalandır istedigm cocugmu kabullenmedim bakmadım kucagma almadım sevmedim sürekli esime verelim bunu istemiyorm diye yalvardırm sütm olmadı elalemin agzı da durmadı sürekli gögsmün üstnde bi kara bulut gbi bise bi agırlık vardı nefes aldırmazdı bna bunu 5 ay cektm meger depresyon geciriyormusum cahillj iste hic bi tedavi bise görmedim halaa onuj etkileri üstmde asırı bi sinir braktı bende yani berbattı kabus tu Allah düsmana yasatmasın o derece biseydi
yigitali-22 Ağlama krizleri,yetemeyeceğim,asla bakamam düşüncesi ve bunların hepsinin hiç geçmeyeceğini düüşünüp daha da çok ağlama krizleri
ISSIZKADINN 1aylık anayım hemde ikinci bebeğim ilkinde çok çok ağlamıştı şimdide ağlıyorum ama arada gülünecek şeye bile ağlamak geliyor içimden tutuyorum kendimi geçen gün anneme bize gelsene canım sıkılıyor dedim sesim titredi saniyelik birşey yoksa hiç ağlamak gelememişti o cümleye kadar ayyyy ne iğrenç birşey bu lohusalık
Adaduygu [silindi] allaha sukur ben bisey yasamadim sezaryen sancilarim gecsin baska bisey istemiyorum dedim eger birey cocuga hazirsa lohusalik daha kolay gecer diye dusunuyorum ki cocuguma sadece kendim baktim esime ancak aksamlari verebiliyodum
Zeynebinannes [silindi] doktorumun verdiği sezeryan tarihinden 8 gün önce sezeryan olmak zorunda kaldım. yalancı sancı sandım öylesine gittim hastaneye sancım 80’e çıkmış. Çok şükür kızım doğdu 1 gün küvezde kaldı. İlk günler sütüm gelmedi halada günde 60 cc anca geliyor. İlk zamanlar bebeğim her ağladığında ağladım ilk banyosunu yaparken ağladım herşeye ağladım diyebilirim.Kendi ablalarım bile kayınvalidemden daha çok karıştı yok maden suyu verelim yok rezene çayı verelim. Bin bir türlü saçmalık. Sütüm az olduğu için doktor kendisi mama verin dedi olsun mama verme diyeni mi ararsın kaşıkla ver diyeni mi ararsın. Sütüm az yani tabiki mama takviyesi vereceğim çocuk aç mı kalsın dediğimde kimisi emdikçe çoğalır o diyor mamayı sanki ben çok bayılarak veriyormuşum gibi herkesin her dediğine tamam deyip kendi bildiğimi yapıyorum. İlk günler ben kesinlikle bakamıycam yetemiyorum sütüm yok mama ya kabız yaparsa geceleri hiç uyumuyor hep böyle mi olacak kendi başıma kesinlikle kalamam diyordum. Tam az çok bir düzen oturttum derken. Pazartesi günü eşim delta pozitif çıktı. Pazartesi’den beri bebeğimle kendim ilgileniyorum insan kalabalığı olmayınca gerçekten biraz da olsa kafam rahatladı en azından her kafadan bir ses çıkamıyor. Şuan karantinamız bitsin bebeğimle bende şükür bişey yok başka bişey istemiyorum. 😓