Hellolo Ya su buharı yerinden su sesi geliyor fışkırmıyor ama tereddütte kaldım Allah korusun kullanmamalı mıyım
aliismom Hellolo kullanim klavuzunda düdüğünün nasıl söküldüğü yazar. Söküp kontrol et tekrar yap. Benimde başıma geldi oyle yaptim oldu
Gulnhl Hellolo korkma su oranı fazla gelmiştir buhar yerinden ses çıkması normal altını kısarsan ses iyice azalır
Hellolo Gulnhl altı kısık kaynamaya başlayınca kapatıp kısyorum belkide su fazla gelmiş olabilir max çizgisini geçmiyorum
Hellolo zeynepbalci ben herşey yiyorum ilk 1 ay dikkat ettim sonra kısmdım herşeye ihtiyacım var bebeğim içlnde gaz damlası kullanıyorum muhakkak gazını çıkarıyorum artık 3 aylık olmak üzere rahatladıda sorun olmuyor
Hellolo zeynepbalci canım valla banada onu yeme bunu yeme dediler ama dinlemedim çünkü hamileyken diyet yaptım son iki ay hem bebeğimde de bir sıkıntı yaşamdım öyle gaz filan her yendiğim şeyde denedim nurse harveys kullanıyoruz belkide onun faydası oldu patır patır çıkarıyor gazını çok şükür
zeynepbalci Hellolo anladım canm biz de sab simplex kullandık da artık bıraktık ben de başlıcam artık normal yemeklere🙏🥰
Hellolo zeynepbalci ay pardon 😂😂 başla ya senden bebeğede şifa yani sütün olur hem insan yıpranıyor benim hep kemiklerden gitmiş galiba bacak kemiklerim kopuyor nineler gibi yürüyorum bazen 😂 birde yemeği kesince küllüm yandık
Kardelenalp Lastiğini düzgün tak bişi olmaz . Bende karacanın 3 yıl sonra başladım kullanmaya free al altını sonuna kadar aç . Ses gelmeye başlayınca kıs sebze kısmına getir . Dkikası dolunca kapat yarım saat sonra aç