Ecrin21 Bebeğim 1.5 aylık günde 3 damla ocean devit kullanıyordum bugün götürdüğümüz doktor 3 damlanın çok olduğunu günde 1 damla yeteceğini söyledi siz kaç damla kullanıyorsunuz acaba
Meyland Ecrin21 bende ocean d3 fısfısından 1 fıs kullanıyorum. Ama bşr fıs 3 damlaya tekabül ediyormuş zaten. Daha önce başka bir markayı kullanıyordum oda 4 damlaydı günde. Doktorunuz acaba 3 fıs kullanıyorsunuz anlayıp 1 fıs yeter mi demek istedi ki?
HtcBelis Doğduğundan beri 3 damla diyorlar. Bende ocean kullaniyorum 3 damla. Ilk defa duydum 1 diyeni.
Kemalinannesi Bende doğduğun beri ocean kullanıyorum günde 3 damla 1 fıs da 3 damla ya eşit kutusunda da yazıyo zaten
BusraClskan Ecrin21 banada eczacım 1 damla dedi canım zeytinyağlı olduğu için yoğunmuş yeterli olurmuş
Musmutluanne Ecrin21 kızlar oceanın ünitesi fazla o yüzden 1 damlaa 4 nedir doktrum bana bile 3 damla kullan dedi gebelikte hemen azaltın
Jelibon Ecrin21 ocian da 3 damla sprey olarak 1 pufa eşit. Acaba doktorunuz 3 damlayı 3 puf olarak anlamış olabilir mi?
Ecrin21 Evet bana da dedi içeriği 600 ıu olduğundan bi damla yeter bende 53 gündür 3 damla veriyordum öyle dedi bugün anlamadık
Keremozaninannesi Ecrin21 5 damla veriyorum ilk aylar 3 damlaydı herkese 3 damla veriliyor çok değil ocean bi fıs yeterli olur