alparslanyy ek gıdaya en erken ne zaman basladiniz,3,5- 4 aylikken baslayan varmı aranizda neler,ne kadar verdiniz?
Angelgirl alparslanyy 5 aylıkken tadıma baslasım cnm 3.5 4 aylık cok erken degılmi. Sındıremez ki bebek
alparslanyy Angelgirl yani ne vericez ki sindiremesin ,hoşaf tarzi seyleri sindiremez mi, 3,5 ayda ek gidaya gecen cok kisi var
Angelgirl alparslanyy neden bu kadar acele edıyosunuzki. Benım bebegım mama ılr beslenio dıe 5.ayda erken olarak basladm
Lalins 4 aylikken başladik,meyve ve sebze püreleri yaptim. Meyvelerden elma armut muz mango sebzelerden patates havuç bal kabağa bezelye karnibahar ben hollandadayim bana tavsie edilen buydu
Ohaezgi alparslanyy yani şöyle yoğurtla başladım ama alerjisi oldu yoğurda onu es geçtim hemen. Patates havuç kabakla gittim tadım daha sonra tüm yaptığım sebze yemeklerin içine koydum bunları blenderdan geçirip yedirdim ara öğünlerde meyve püreleri yaptım irmikle karıştırdım. Ben öğün olarak verdim yani hacimi az tutmadım doyana kadar yedi. Erken başlamak bizim için çok iyi oldu şuan 6.5 aylık herseyi yiyiyor seçmiyor diliyle iteklemiyor
dominantteyze alparslanyy ben 4 bucuk aylıkken basladım kaşık maması verdim sonra gün gün 5 er kaşık sebzeler sonra yogurt 5 buçuk aylıkkende kahvaltıya başlamıştım direk bikaç öeşidi karıştırıp veriyodm