Eylul0819 27 aylık bebişleriniz gündüz uyuyor mu benim ki 1 haftadır gündüz uykusuna direniyor erken değil mi bırakmak için uykuyu sabah 9 larda uyanıyor normalde 3 lerdeöğlen uykusu yapardı şimdi uyumuyor ne yapmalı
iSLaMLiNa Eylul0819 **Benim de kızım 27 aylık saat 2 3 gibi bazı günler 4 gibi uyuyor gece de 12 1 gibi uyuyor sabahları belli olmuyor ne zaman kalkacağı buda beni yoruyor 2 aylık olacak oğlum var kızım bide ayakta sallamadan asla uyumaz çok uykusu gelmediği sürece Allah hepimize kolaylik versin **
SonSerce 30 aylık ben hala yatırıyorum. Saatleri biraz değişti tabi. Ama onun uyuması benim için bir dinlenme molası olduğu için 1 saat bile uyusa kâr gözüyle bakıyorum.
Eylul0819 SonSerce benimki uyurdu 2 saat en az ben uyandırırdım ama bozuldu düzenimiz tabi gece de 11 lerde anca yatıyordu
SonSerce Eylul0819 bizimki de 3 saat uyuyor hatta şimdi kaldırıcam akşam geç uyuyor sonra. Umarım şöyle 3-4 sene daha öğlenleri uyur 😅
Ozgeersin Bir ara benim oğlumda öğlen uykusunu bırakmıştı 2 hafta falan sürdü sonra tekrar düzene girdi. Sabah 6/7 arası kalkar öğlen ½ arası uyur 1 saat ortalama vücudu dinleniyor.