Melinastro Kızlar biz evde yokken elektrik saatlerini yenilemişler birde bizim sigortayı açmamışlae dolaptaki etler sebzeler çürümüş ev ceset kokuyorfu geldiğimizde bu kokuyu nasıl yok edicem buzdolabından ve evden yalvarırım yardım edin
Splash-Splash-Love Melinastro Bacım geçmiş olsun öncelikle çürüyen herşeyi atmak ile başla. Daha sonra dolabı iç dış çamaşır suyu ile sil. Eşin çeksin arkasını açın eriyen şeylerin toplandığı bi yer var orayı çıkarıp iyice yika çamaşır suyu ile. 1 buçuk saatimi almıştı benim herşeyi ile temizlemem. Bende köye gitmiştim 1 aylığına. Döndüğümde böyle bi manzara ile karşılaştım. Çok kötüydü içi böcek bile dolmustu.
Cakos Melinastro Ayyy aynisi balayindan dondugumuzde basima geldi . Eve bir geldik pis bir koku var . Dolaptaki etler curumus kan salmis . O kadar igrencti ki . Aglaya aglaya temizledim sildim heryeri deterjanlarla . Sonra buzdolabinin kapisini acik biraktim camlari actim havalandirdim butun gece . Oyle gecti koku .
Melinastro Splash-Splash-Love ya ağlayacağım oturup ya o çamaşır suyu sirke herşeyi yaptım bidaha yapacağım mecbur peki buzdolabı çalışır haldemi kalsa daha iyi kapatsakmı