Zeyzey2019 Bebeğimin kulak arkasını her gün temizleyip kurulamama rağmen koku yapıyor aynı sorunu yaşayan var mı ? Mantar olabilir mi dr götürmeli iyim ???
Duyguaslannn Zeyzey2019 canım bendede aynı sekılde:))) doktora söyledim yıkama sonrasında iyice kurula demişti memeden veya mamadan sonra cok terledikleri için heralde bende defasında kurulamama rağmen koku oluyor
ozi Zeyzey2019 benim oğlumda da oluyor ve ben hep temizliyordum, geçen gün ilk defa kokladım 😂 acayippp kokuyor. Bunun için dr gitmeyi hiç düşünmedim ama.
Gulzar Zeyzey2019 meme yada mamadan kaybaklanıyor , düzenli olarak günde 2.3 kere yıkayın yıkadıktan sonra bebe pudrası az miktarda uygulayın
Deletedmom137 Zeyzey2019 kaç aylık bebişiniz ?benim oğlumun da öyleydi zamanla gitti.6 ay 11 günlük şimdi hiç kokmuyo...😌
Zeyzey2019 Duyguaslannn valla kuruluyorum canım güzelce bide pudra veya bepanthen krem kullanıyorum akşama yine aynı 😂
Zeyzey2019 ozi ozi ay sorma ben hergün sabah ıslak bezle yüzünü kulak arkalarını silerim kulak arkalarına bepanthen krem veya pudra sürüyorum kokmasın diye ama akşam bakıyorum yine kokmuş 😂 sinir oldum
Zeyzey2019 Deletedmom090 içinde değil koku ama sadece kulak arkasında silince yeçiyor o da mı iltihaptan olur 🤔 bilemedim şimdi
Zeyzey2019 Deletedmom090 bilmiyorum valla yeğenimde öyle bir şey olmamıştı kızımda olunca tuhaf geldi
Deletedmom090 Zeyzey2019 ihmale gelmez eğer iltihapsa. Nolur nolmaz bence gidin derim tabi siz bilirsiniz
Nln Sulanma ve egzama vardı benim kızım da dr a söyledim bir krem verdi onunla düzeldi kontrole gittiğinizde bir söyleyin kulak arkası egzamalı alerji belirtisiymiş aynı zamanda
Zeyzey2019 Nln sulanma veya başka hiç birşey yok ne kızarıklık ne pullanma sadece koku oluyor kulak arkasında ama yinede götürecem allah izin verirse teşekkür ederim 😊
Zeyzey2019 Gulzar pudra kullanıyorum ama günde bir kez temizliyorum yalan yok bundan sonra iki üç kez yaparım teşekkür ederim
Melek7 Zeyzey2019 küçükken daha çok kokuyodu büyüdükçe azaldı kokmuyor şimdi 8 aylık olduk.. ama insan şaşırıyor bi bebek nasıl böyle kokabilir diye😁😁😁
Deletedmom137 Zeyzey2019 daha küçük kuzucuğun 😘 geçer canım bende endişe ediyordum hiç farkında olmadan birden koku kalmadı.merak etme 😉🌸