Balarisi_melisEla Hanımlar bebeğimin pisigi için sdocrem bebek bakim kremi aldim peki bunu yanağındaki kuruluk için kullanabilir miyim
Deletedmom0099 Balarisi_melisEla kuruluk icin kullanmayın, o daha da kurutuyor vücut sütü yada nemlendiricisi ne kullanıyosanız duş sonrası ondan sürün 🌸
pogacayanakli_aylamm Balarisi_melisEla sudicrem ne pisigine nede yuzune surmeyin. Pisigi icin zeytinyağı kuruluk icinde hindistan cevizi yagi soguk sıkım kullanin. Az bisey surup yedirerek daha coj sonuc alirsinjz
pogacayanakli_aylamm Balarisi_melisEla sudicrem ne pisigine nede yuzune surmeyin. Pisigi icin zeytinyağı kuruluk icinde hindistan cevizi yagi soguk sıkım kullanin. Az bisey surup yedirerek daha coj sonuc alirsinjz
Su1 Balarisi_melisEla ayyy kızım küvezde yatmıştı poposu mahvolmuştu kabuk bağlayıp soyuluyordu zeytinyağı denedim yok sürekli pamuklarla sildim yok bir tek o krem iyi geldi ve 3 gün sonra tamamen geçti yüzüne de niveanın losyonunu kullanıyorum
Balarisi_melisEla pogacayanakli_aylamm tam bi popo pisiği değil aslinda daha çok vajinal bölgesinde kuruluk gibi dermatit dedi birazda alerjik bi bebek kendi doktoru yoktu farkli bi doktor bakti
pogacayanakli_aylamm Balarisi_melisEla vajina kismina o kremleri surdugunuzde zaten vajinal yapisiklik oluyor. Ben cok pisman oldum kullandim bebegimde vajinal yapisiklik oldu. O kismina degdirmemeye calisin eger pisigi ileri seviyeyse kullanin 2 ghnde gecer daha sonrasinda zeytinyagi kullanin bu cok cok iyi
Balarisi_melisEla Su1 Henuz kabuk yok dun bianda oldu ben unutup yumurta yedim ondan sanirim hemen kızardı hayvansal ürünler diyeti yapiyordum unuttum yedim😔
elifineylulu Balarisi_melisEla 1 yaşını geçtim kızım en ufak pişikte Sudocrem kullanıyorum çok çok çok memnunum ellerine yanaklarına ve ayaklarına da ara ara masaj yapıyorum onunla pamuk gibi oluyor ben bir zararını görmedim canım yüzünde kuruluk vs yapmadi yani
Kevseryldz Balarisi_melisEla ben doğumdan beri bu kremi kullanıyorum çok iyi geliyor yüzünü de çizmişti sürdüm sabaha geçirmişti
pogacayanakli_aylamm Balarisi_melisEla Kantorin yagi surun iz gidermeye birebir gozune degmesin dikkat edin ben sudokremi yuzume sürüyordum goz altlarimida suruyordum suan goz atlarim damar damat oldu. Icerindeki maddeler cok zararli zararini suan kimse gormez ilerleyen zamanlarda cilt inceligine kadar goturur