Ogiogi 2 buçuk yaşında hiç birsey yemiyor var mi bizim gibi olan sonumuz nereye gidecek bilemiyorum artık yeme yeme nereye kadar şuruplarla besleniyoruz artık
busra_54 Ogiogi 33 aylik ve sabah 1 pogacanin 4 de 1 imi 1 bardak portakal suyu az önce 4 5 kasik tarhana çorbası bu kadar yani 11 kilo daha . Doktora götürüyorum sen de minyonsun kızında minyon olacak diyo ama hic içim rahat etmiyo
Mavis_00 Ogiogi tek değilsin kardeşim benimki de 3 yaşında patates kızartması domates kavurması çiğ köfteden başka hiç birşeyi yediremiyorum ya
Ogiogi busra_54 28 aylık sabah iki yudum ekmek kemirdi o kadar başka hiç birsey yok ve son günlerde gözleri bana çok haksız bakıyor haretleri yavaşladı sanki kahroluyorum napacagiz
busra_54 Ogiogi ah bi bilsem etrafımdakiler de bana kızıyo bir bırak açılsın zaten ister ama bekliyorum bekliyorum yemek lafı çıkmıyo agzindan
Poyraztaha Ogiogi sadece ekmek yiyo bazen birde formül süt o kadar doktor 10 gün aç bırak dedi daha önce 4 gün denedm ve yediremedim kendi haline bıraktığımda da yemedi
Ogiogi Mavis_00 yine yiyormuş benimki de yese valla çeşidini aramicam ne yerse onu yesin ister sağlıklı ister sağlıksız artık böyle düşünür oldum
Poyraztaha Ogiogi anlayamadığım şekilde 15 kilo 94cm nasıl büyüyo bende şaşırıyorum gerçekten doktorlarda çok önemsemiyo kilosu boyu güzel diye