ummutemiz 9 aylık bebeğim var bugün altını değiştirirken bir tane beyaz kurt gördüm acaba yediği besinlerden mıdır yoksa kıl kurdu falan mi başına gelen var mı doktora götürmeli miyim?
Emirinannesimrvdll ummutemiz benim yeğenimde de var iki aydır ve kurt bulaşıcı…oğlum 7 aylık ve bu ay sadece 300 gram almış kurt bulaşmış mıdır acaba daha küçük ilaç veriyorlar mı 1bocek1cicekannesi Mom34743 Ipegim Erayalpp
ummutemiz 1bocek1cicekannesi araştırdığım kadarıyla kıl kurdu o şekilde olmuyor bumeyvelerde görülen beyaz kurtlardan incir yedirmistim acaba ondan olmuş olabilir mi?
Mom34743 Emirinannesimrvdll bütün aile bireylerine ilaç veriliyor diye biliyorum. Bence mutlaka götürün. Alerji durumu da olabilir kilo alımı yoksa
Ipegim Emirinannesimrvdll bulaşıcı olabilir ama ihmal edilmemesi gereken bir şey bu mutlaka doktora gidip tedavi olmalısınız
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ummutemiz Ay hemen doktora götürün. Bebeğede hepinize ilaç verilecek. 🙏🏻
Tosbik_berram ummutemiz midesinde böcek mi var acaba,hani küçük kurtcuklar oluyor çocukların midesinde, sürekli tükürük oluyor mu ağız dolusu,bide ya iştahsızlık yada Acıkmak oluyor mu?
ummutemiz Tosbik_berram Evet ağzında tukuruk var salya akıyor ama dişleri yeni patladı çıkma aşamasında onun için olduğunu düşünüyordum birazda iştahsızlık var
Tosbik_berram ummutemiz tüh iyi olmamış nasıl anlaşılır ki başka genelde midede parazit olduğunda da öyle şeyler oluyor kuzum,dişde çıkıyor ya e ondan da olabilir. Siz en iyisi bi doktora gidin…🤦♀️ ama parazit gibi geldi bana
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ummutemiz Hayır ama bir yakınım oldu o bebek değil kendisi. Bütün aoleye ilaç veriliyor. Ne deniyordu parazit mi neydi ya. Valla unuttum. Ama doktora gidilmeli mutlaka.
spaceship Arkadaş da yazmış, verilen ilacı evde kim varsa kullanmalı. Çok çabuk bulaşır muhtemelen sizlerde de vardır.
Mom987 ummutemiz Evet mutlaka götürmelisiniz vakit kaybetmeden. Ve ailecek ilac yazar çünkü yillar önce babamda olmustu ailecek ilac kullanmistik.
Portakalkokusu ummutemiz bizim de olmuştu ama ölü olarak gördüm ben yine hastaneye gittik ilaç verdi bende içtim geçti tedavisi çok kolay rahat ol
ummutemiz Portakalkokusu Benim gördüğüm de ölü şekildeydi ama kıl kurdu şeklinde ince uzun değil normal beyaz kurt şeklinde acaba sizinkinde mi o sekildeydi
Portakalkokusu ummutemiz aynen öyleydi beyaz kurtu bide yemeklerine sarımsak katın oda iyi geliyor takipte kalın bir daha kakasin da yoksa belki bir sebzeden falan geçmiştir