Ozlmmln 4 gün oldu dogum yapalı 4 dikişim var eve geldikten sonra yürüme az ev işi yaptım oturdum birde iyiiym diye ama bugün altımdaki dikişler agrıyo sanki şişmiş gibi bi his var bunu yaşıyan arkadaşlar var mı evde buna bi çözüm bulabilir miyim
Umay3840 Ozlmmln canım batıcon kullan her lavabo dan sonra o kadar rahatlatyo ki bana doktorum tavsiye etti ilk zamanlar agrıması normal kuru tut orayı sureklı mikrop kapmasn
Ayssss1 Ozlmmln doktorunuza danışın ama jelbuzla soguk uygulama yapabilirsiniz ped kullanmayın hava alsın kanamanız çok değilse pedsiz normal külotla durun
Seymagirgin Ozlmmln eczaneden rivanül toz al 2bucuk litre siseye koy idrarını yaparken ılık su dökerek yap üstüne bu suyu dök sonra kurula o şişlikte ani birsey yapmıssındır canm ıkınma sakın ben bitki cay ictm bekledm tuvalette o sekilde o rivanül toz acaip iyi geldi bana ucuz birseydi dene bi istersen
Giz3w Ozlmmln ara ara şişip inebiliyor tekrar normal diye biliyorum ister istemez oturuyorsunuz vs çünkü parol kullanabiliyorsunuz ağrısını ve sisligini alıyor batikonlada her tuvalete gittiğinizde pansuman yaparsanız 15-20 güne iyileşiyor.
Esraninkizielizan Seymagirgin merhaba ben doğum yapalı 18 gün oldu o dediginiz rivanolden 2 paket kullandım ama hala dikişlerim var tüm dikişler düşüne kadar tekrar kullanmalı mıyım
Metehanbey Ozlmmln Benimde 3. Gün dikişlerimde bezelye kadar şişlik olmuştu doktora kontrole gittiğimde ödem olduğunu söyledi normal bir dueum demişti dikişlerim düştükten sonra geçmişti şişlikte.
Seymagirgin Esraninkizielizan evet ben 40ım cıkana kadar kullandım ne zaman dikişlerim iyileştiğini hissettim ozaman bıraktım ve mikroplarıda öldürüyor benm en büyük korkum dikiş yerlerinin enfeksiyon kapmasıydı bilmiyorum beni acaip rahatlattı