eceyiilmazm Merhaba anneler çok tartışılan bir konu fikirlerinizi merak ettim. Baba bebeğin altını değiştirebilir mi? Sohbet olsun 🤩😇
Cancan-13-03 eceyiilmazm bence yapmalı ben anneysem o da babası fark olmamalı bence ben çalışıyorum eşim şu an iş değiştirme sürecinde evde işsiz 2 haftadır eşim bakıyor çocuğa. bence çocuk iki tarafın sorumluluğu kimse tek başına yapamıyor sonuçta kaçmaya gerek yok erkeğim diye 😂😂
Woody eceyiilmazm eşinin pedofili, kendi çocuğuna bile yan gözle bakabilecek derecede sapık olduğunu düşünenler öyle diyor bence. Ben annesi isem o babası. Her dk yanında olamam. Tabi ki bakımı ile baba da ilgilenmeli
RainOverMe eceyiilmazm hasta olsanız bakacak kimse olmasa nolacak yıne mı yanlıs dıyecekler, işlerine nasıl gelirse her seyı kılıfına uyduruyorlar, yanlış diyenleri linçlemek isterdim ama vaktim değerli🤷♀️Sağlıkla🙏🏻🌺
AgentMom eceyiilmazm kim diyor Allah aşkına . Yani babasını sapık olarak görüyorlarsa zaten boşayıp gitsinler. Nasıl bir mantıktır.
Burcu35 eceyiilmazm Evet değiştiriyordu zamanında şuan tuvalete gidiyorda. Değiştirmesi gerekir diye düşünüyorum o çocuk hem annenin hem babanın😊 şimdide eşim evdeyse sırayla tuvalete götürüyoruz kaçmak yok😂
annesinin_kizi eceyiilmazm alt değiştirmiyor yani beceremez hiç denemesi daha Ama yıkmasını felan genellikle birlikte yaparız eşim tutar ben yıkarım
Mom9870 Woody Hayır böyle düşünenler kesinlikle bu gözle bakmıyor olaya. Mesela ben değiştirmesini uygun bulmuyorum. Eğer bir kızım olursa alt değiştirme konusunda bu düşüncemi uygulamak isterim. Ha bu değil ki eşim sapık yada kızına hallenecek. Hiç öyle yapıda bir insan da değildir çok şükür. Ama buna dikkat etmek gerek diye düşünüyorum. Diğer konuda babası olarak sorumluluklarını yerine getirmeli. Annenin hasta olma durumu kimsesi olmaması durumunda baba zaruri olarak değiştirir. Yada anne doğumda vefat etti diyelim bu durum da değiştirecek olarak yine anneanne babaanne varsa onlardır.
2balannesii Woody Kocasına bu yakıştırmayı yapıp gecede o adamın koynuna girenler neyin kafasını yaşıyor acaba 🤦♀️
Minikadim eceyiilmazm altını değişiyor, yemeğini yediriyor, banyosunu yaptırıyor, saçlarını tarıyor, üstüne değişiyor. Ben anneysem o da babası tabiki yapmalı. Bi ara forumda bu tartışma yapılmıştı değiştirmesin diyenler vardı şaşkınlıkla okudum
eceyiilmazm Minikadim ben bebeğimin altını açıyordum bi yerde yanımda eşim var diye uyardılar baba görmemeli diye çok uyuz olmuştum. Var öyle tipler 😵💫
_ADA_ eceyiilmazm değiştirir. Yanında yoksam ne yapacak beni mi bekleyecek. Oğlum 5 yaşında küçüklüğünden beri birlikte yıkıyorduk. Şimdi kendi yıkanıyor en son babası ya da ben durulayıp çıkarıyoruz. Kızım da bir yaşında birlikte yıkıyoruz.
Yazaksami eceyiilmazm bence değiştirmeli. Ama eşim yapamıyo hiç😆 birkaç kez denedi adamcağız ama güzel temizleyemiyo bezini sağlam takamıyo olsun en azından denedi🤪