salcali_yumurtaaa Kızlar ne almam lazım 170-180 e kdr çıkabilirim ama bana öyle 1 yaşına kdr oturabileceği darlıkta olmayan bi ürün lazım. Uçuk fiyatlar veremem tavsiyeleriniz var mı
dolunay01 salcali_yumurtaaa vallaben prego babaynın kını almıştım duzgun oturmadı bıle cok ta güzeldi .umarım seninki sever
Deletedmom0099 salcali_yumurtaaa ikinci el aldım ben bu markette satılanlardan var ama kızım ondan sarktı ayağa da kalktı devrilme ihtimali yüksek onların. o yüzden ikinci el geniş olanlardan aldım markası cok fark etmiyo bence ayakları sağlam olsun yeter
1ana1bebe salcali_yumurtaaa ebebek ten aldım bu mama sandalyesi hemde daha sonrasında masa sandalye olanlardan fiyatıda 120 mıydı neydi
dolunay01 salcali_yumurtaaa genıstı evet .sırt kısmı arkaya gidebiliyor boyu 5 kademe aşağı yukarı ınıo çıkıyor cok güzeldi duruyor kaldırdık öylece hıcbıyerındede bıseyı yok sevmedi sadece .sevmeyınce sevmıyorlar denemekten baska yolunuz yok 😊
1ana1bebe salcali_yumurtaaa yani yeterli benim için ayakları sağlam, ikeanin modelinin bi tık büyüğü olabilir
goktugmom_061220 salcali_yumurtaaa Merhaba. Baby2Go marka tavsiye ediyorum hem geniş hem kaydırmaz ayakları. Çok kullanışlı. 3 yaşa kadar kullanılıyor. Linkini bırakıyorum. Aynısını kullanıyorum 👍☺️ https://m.trendyol.com/baby2go/kirmizi-mama-sandalyesi-p-35462561?boutiqueId=61&merchantId=423060