mka2020 Kizlar 3 gün önce oğlumun atesı cikti 39.1 i gorunce acile gittik , bademcikleri şişmiş klameks diye antibiyotik verdi . Bugun 3. Gun ama hâlâ 4.5 saatte bir calpol veriyorm yoksa yine cikiyoe atesi ,bu ates kac gunde geceer? Bilgisi olan var mı?
Eymeninannesi21 mka2020 bizde dün sabah 38.3 ateşle acile gittik normal muayenesi temiz çıktı ama arada ateşi yükseliyor calpol veriyorum 3 ay 23 günlük sebebi diş olabilir mi
Rikaa mka2020 3 gunde gecmezi gerekiyor, ben burda ates gorunce cogu anneye soyluyorum PCR testi yaptirin diye. Biz ates sanip covid oldugunu anlamistik bebegin
Hulyaemirasim mka2020 benmkinnde atesi ckmsti bogazlari kzarms pcr testi istedi yaptrmadm niye bosuna o skntiyi cektrim bebegime zaten ilac verilmiyor ates dusurcu vs veriliyor ablamn kizida oyle ateslendi 3 4 gun surdu onnda hastanede serum taktilar bigun ertesi gune hicbiseyi kalmadi cok sukur
mka2020 Eymeninannesi21 Atesi devam ederse tekrar bi doktora goturun isterseniz sizde ama muaynede bisey cikmadiysa uzun surmez atesi diye tahmin ediyorm bi kere bizimde aynisi olmustu ama her ihtimale karsi antibiyotk verdi dusuk dozlu 3 gun kullanmstik
mka2020 Hulyaemirasim Bizde hastaneye gidene kadar dusuyor arabada serin serin gidince 3 saat beklettiler , cikarsa serum takcaklardi cikmadi. Artik o kadar yukselmiyor ama 37.7 38 i buluyor yine ara ara . Biraz once olctum 36.7 idi dusmus inss cikmaz bugun bi daha