melike5461 Kızlar günaydın 😍 Prima kullanıyorum çok çiş kokuyo yaşayan vardır illaki.. premium care olanından kullan kokmaz dediler evet kokmuyo ama onunda üstü çok ıslak kalıyo bezi açtım resmen içi ıslak sizde de öylemi ? Bez önerir misiniz artık prima almicam hiç memnun değilim.
Yamanikomm melike5461 ya pampersmi kokuyor benim hic bole bi sikayetim.yoktu yeni alddihim bezde bildiginiz sanayi gibimkokuyo cis bezle birlesince
biregesevdasi Fun evet bende molfix kullanıyorum çok memnunum. Ne pişik ve taşma ne koku nede lastik izi hiçbir şey yaşamadım.
Deleted12 melike5461 ucuz bezler daha kaliteli emin ol. Molfix sleepy minies güzel . Ben sleepy kullanıyorum. Memnunum.
melike5461 Deleted12 sleepy kullanamadım ben cnm çok iz yaptı küçük bez büyük numarasıda küçük geliyo kızıma o yüzden bırakmıştım ama memnundum
Deleted12 Deleted12 molfix dene prima ile aralarında en az 15 tl fark var ben molfix de demedim guzeldi
zeyzey77 melike5461 Ayni şekilde baby turco da çok pis kokuyor. 1 ve 2 numarada koku yoktu . 3 numara aldım 4 paket acayip pis koku var dediğin gibi ve çok sık bez değiştiriyorum . Ona rağmen çok pis kokuyor
Biranne2meyvesi melike5461 ince canım prima gibi kalınlık konusunda ama mükemmel ve uygun hiç üstüne geçirmedi hiç koku yapmadı çok seviyorum bezi gerçekten
mom726272 melike5461 hiç sevmedim premium care’i. O da kokuyor ayrıca kızarttı poposunu. Koca paket öyle duruyor evde 2 tane kullanmıştım. İlk 2 ay Molfix pure and soft kullandım, şimdi yeşil pakete geçtim pure and soft kalın çünkü.