Musab34 Bebeğim 35 günlük bir haftadır felan kakası bildiğiniz köpük bu normal mi korkmaya başladım internette süt alerjisi felan yazıyor ama başına gelen var mı ? Doktor ne dedi?
afraninannesii Musab34 köpük köpük mü kaka yapıyor? Kakada kan, kakada mukus, huzursuzluk, ciltte döküntü var mı? baxen kakada köpük, bebeğin fazla gazlı olmasıyla ilgili. gaz ilacı kullanıyor musunuz?
Ezgiiiiii Musab34 mukuslu veya kanlıysa da aynı zamanda süt alerjisi diyorlar içiniz rahat etmesi açısından gidin bence
Unknown Musab34 Sadece kakada köpük olması alerji anlamına gelmez demişti doktorumuz. Bir müddet takip gerektirir sonra teşhis koyarız demişti birde. Ayrıca gazdan dolayı köpüklenme de olabiliyor Ama yinede danışmanızda fayda var.
Musab34 Unknown anladımm şuan sadece köpüklü kaka var yani kan frlan yok ama bilemiyorum gidicrm doktora inşaallah da suan gidemedim bir türlü
Musab34 afraninannesii gazı zaten var ama ilk oğlumda kullandım o kolikti mecburdum Buda baya gazlı ama kolik değil yanı birşeylerle rahatlatabilşyorum o yüzden damla kullanmak istemiyorum çünkü bebekte gazın olması doğal bir süreç bu sürece etki etmek istemiyorum ama kolik olsaydı yüne kullanırdım tabi ❤️ Ben en iyisi dediğin gibi bir doktora gideyim 🥰
Sinem91 Musab34 Ön sütü fazla aldıklarında öyle oluyor canım. Bunun dışında birşey görmediysen problem yok. Korkma.
Musab34 Sinem91 baya emiyor sütüm de iyi maşallah… yani en az 20 dakka emiyor kilo da güzel aldı zannetmiyorum ondan değil ben ya gazdan olduğunu düşünüyorum yada inek sütü alerjisi inşaallah öyle bişey yoktur 😞
Sinem91 Musab34 Çok emmesiyle alakası yok ki canım. Benim oğlum da aynıydı. Şuan yaşına yaklaştı, sonradan değişiyor kaka yapısı.
afraninannesii Musab34 ben de gaz ilacı kullandım etkisini göremedim maalesef. Gerçekten büyüdükçe düzeldi🥰
Turuncu-al Musab34 gazdan o canım bizde yaşadık bildiğin sadece köpük yapıyordu bebeğim .yada biz masajla çıkartınca en son köpük çıkıyordu çok şükür 3 aydan sonra azaldı gaz sorunumuz 🙏
Musab34 Turuncu-al öyle mi aynen tamamen köpük yapıyor kızım da teşeşkkür ederim içim biraz rahatladı 🥰
Deterjanhanim Musab34 bebeğim süt alerjisi olduğunda bu kaka konusunu çok araştırmıştım. Köpüklü ve yasil kaka için bebek önsütü çok alıyorsa ondan olur diye bı bilgi edinmistim. Kafada kan veya mukus yoksa bundandır. Ama yine de doktorunuza danışın.
Musab34 Deterjanhanim yeşil kakamız da yok hardal rengi kakası ☺️ Ama diğer arkadaşların başına gelmiş sanırım gazdan teşekkürler
Musab34 Sinem91 hee internette ön süt on dakkadan az emilen süt diye geçiyor da ondan öyle söyledim tamam teşekkür ederim ben bir kontrole gideyim 🥰