Zeyynep Merhaba bebeğim kesinlikle yüz üstü uyumuyor sırt üstüde durmuyor sürekli dönüyor yastık koydum yine dönmeye çalışıyor yoruluyor öyle durmaktan çeviriyorum yine dönüyor napıcam
LilyaBn Zeyynep uyuyorsa bırakın dönsün ama sürekli kontrol edin. Benim kızumda o dönem döne döne uyurdu
[silindi] Zeyynep benimde kızım 4 ay 9 günlük oda hep yan dönerek uyuyor en rahat ettiği yatış şekli yan yatmak.
Besolaraa Zeyynep uyku zamanı dönüp kendini uyandırmaması için e- bebekten veyahutta trendyoldan yan korumalık Alın ortasına yatırın dönemez 😌 Şahsen benim bebeğim de 4 ay 15 günlük bende geceleri ortasına beşiğine koyup öyle yatırıyorum ve sorun yaşamıyoruz 🙏🏼
Beyzayldz 5 ay 15 günlük oğlum çok dönüyor sonunda kendini uyandırmayı başarıyor yatağın kenarlarına yastık koydum alanı daralsın diye uyurken üstüne bile çıkmaya çalışıyor yani bu dönmelerin sonu yok 😂
Zeyynep Beyzayldz ya ben yastık koymaya korkuyorum şuan bide duymam gömülür kalır yastığa diye allah korusun kaos yaratıyom kafamda senaryolar 😂
Zeyynep [silindi] yanda uyuyor arada ama yüz üstü dönünce uyumuyor kafa yukarda hep etrafa bakıyo çeviriyorum yine dönüyo önceden dönemediğind uyurdu geri şimdi hemn uyanıp dönüyo sonrasında uyku yok😢 çok güzel uyurdu yavrum nazar değdirdim
[silindi] Zeyynep yaa o yüzden uyku düzeni bozuluyor ama zamanla bırakır şuan meraktan yapıyordur keşfediyor malum. Benimki de uykusunda kafasını kaldırıyo bunuda yeni yeni yapmaya başladı😂