Derinkusum Kızlar kızımı 9 gibi uyutuyorum ama iki haftadır 3. Ve 5 arası kesin uyanıyor mama veriyorum yine kımıl kımıl mecbur sallıyorum o da uyursa sabah erken saate tekrar kalkıyor gece kalkmasına alıştı napıcam böyle🤷♀️
Papatyamsi Derinkusum bizde 4 buçuk aylığız benim oğlumda bu kac gündür gece muhakkak uyanıyor emziriyorum dediginz gibi kımıl kımıl gözleri kapalı şekilde mecbur ayağımda sallıyorum uyuyor 3 te 4te kalkınca yine sabah 7de uyanıyoruz dengem çok şaşmış uykusuzluktan😑
Derinsmommm Derinkusum geve beslenmek için mi kalkıyor yoksa uyanıp bir daha uyumuyor mu? Beslenme için kalkması normal çünkü
Leylifermihra Derinkusum Benim kızım da 5 aylık olcak 1 hafta sonra 4. Aya girdiğinden beri geceleri uyanıyor normal de uyanmazdı ama uyanıyor 1 kez meselâ dün akşam 20.00 da uyudu gece ben yatarken dedim bi mama içireyim acikmistir tam 12 de karnını doyurdum sonra kendisi sabah 05.45 de mama için uyandı doyurdum tekrar uyudu ve 09.00 da uyandı yine doyurdum 10.30 da tekrar uyudu 4. Ay atağı olabilir bu
Derinkusum Derinsmommm bundan önce bütün gece uyurdu ama bazen yiyince tekrar uyuyor bazen de sallanmak vakit geçirmek istiyor anlayamadım
Snmhsn Benım oğlumda 6 aylık iyice aynı saatlerde kalkmayı huy edındı alarm gibi hiç şaşmıyor sabah ezanıyla uyanır yıldım artık 😒