keskebirazuyusam Gulizartas Göktuğ ismi, eski Türk inanışlarından geliyor canım.Gökyüzü renginde, yani mavi anlamını taşıyor. Deniz ismini ben çok seviyorum eşimde Göktuğ istedi, birleştirdik😊
ISSIZKADINN keskebirazuyusam Benim oğluşum da Göktuğ Mert. Babası ablası benim adım m harfi ile başlıyor Mert’i o yüzden çok istedim Göktuğun yanına ❤️
fitmommy Gulizartas Uraz ; şans talih anlamına geliyor. Köktürkçe bir isim ikincisi de oğlan olursa Ediz olacak inşallah kız olursa da Ceren
MinervaEva fitmommy Aslinda ismi koyduktan sonra farkettim ben de filmdeki profesorun asil adinin Minerva oldugunu halbuki cokta severim Hp filmlerini ama aklima gelmemisti. Annem istedi Minerva adini. Minerva roma mitolojisinde bilgelik ve strateji tanricasi. Yunan mitolojisinde Athenanin karsiligi olarak dusunebiliriz. Guclu bir karaktere sahip olmasini istedigimiz ve iki ismin uyumu hosumuza gittigi icin tercih ettik. Insanlar soylerken biraz zorlaniyor ama biz de cok seviyoruz. Cok tesekkur ederim 🙏🧡
fitmommy MinervaEva çok güzelmiş anlamı adıyla yaşasın Allah ayaklarına taş değdirmesin hiçbirinin inşallah 🌸
Safiyesmom MinervaEva umarım güçlü bir karakter olması sadece güçlü değil hayırlı bir güçlü, sizi üzmeyecek bir güçlü karakter hatta dünya üzerindeki en zayif olanı incitmeyecek bir güçte tüm dünyaya faydalı karakterli bir insan olur …