Eliffffffffffff Bebeğim 7.ayını doldurdu 8.ayına girdi. Sadece 200 gr almış. Bu aya kadar en az 500 gr aldı. Bu ay baya bi düşük. Sizce normal mi? Emekleme vs yok
hunilimomm Eliffffffffffff gayet normal artık kilo alımı yavaşlıyor kızım da 6 ayda sadece 400 gr almıştı hareketlendikce büyüdükçe yavaşlıyor boya gidiyor
Aysu-temiz Eliffffffffffff gayet normal 6 inci aydan sonra hiç almayadabilirmis bebekler diş sorunları oluyor çünkü bebeğiniz kac kilo suan
Eliffffffffffff Aysu-temiz 8.aya yeni girdi. 7.850 gr. Dişi hiç yok daha. Çıkarma belirtileri de yok. 200 gr çok az geldi bana
Glsmmmmm Çok normal biz 6. ay sadece 100 gram almıştık doktor normal demişti çok üzülmüştüm bende ama buna rağmen ek gıdaya geçmedik 6 bçuk aylıkken geçtik ek gıdaya
Eliffffffffffff Glsmmmmm evet ben de tadımlara filan geç başladım baya. Kilo takıntım yoktur normalde ama bu aralar ek gıdada sorun yaşıyoruz. Kiloyu da az alınca kendimi sorguladım açıkcası
Tatlican Eliffffffffffff Korkulacak bir şey yok artik harketlendiler 50gr bile alsa boyuda uzuyorsa gelişim olarak kabul ediliyor.Eskiye bakmayin siz bebeklikteki gibi alamaz çogu cocuk
Tatlican Eliffffffffffff Bence normal dr da normal diyordur büyük ihtimalle dr lar genellde kilo sevmiyr drlar normal gitsin sağlık olsun tmm
Eliffffffffffff Tatlican doktorlar çok farklı konuşuyor. Biri normal dedi biri sınırda dedi. Böyle olunca ben de burdakilere bi sorayım dedim