Duygusuz Duman48 ayy maşallah zarar vermez ne güzel 6 ay 9 günlük bebegim daha yüz üstü dönünce kınıldayamadıgı için aglıyor
Tabis2020 Duman48 benim kızım da 6 aylıkken emekledi 9,5 aylık bugün artık tam yürümeye başladı tüm evi geziyoruz. Sadece erken yürüme parantez bacağa sebep oluyormuş o da zamanla geçiyormuş. Emeklemede de olucağını sanmıyorum, hazır demek ki bebeğiniz
Duman48 Melankoli çok teşekkürler doktora gitmemize gerek yok ozaman . Bu gün arkadaşım geldi emeklediğini görünce çocuğun belinde sorun olur falan dedi erken emeklemiş dedi bi sürü şey söyledi aklım karıştı ilk 2 bebeğim 8-9 ayda emeklemişti ister istemez tedirginlik oldu
Duman48 Mom987 şöle bebekler kemik yapıları daha hassas olduğu için ve 3. Bebeğim diğer iki çocuğum 8-9 ayda emeklediler çok minik olduğu içinde endişelendim
Mom987 Duman48 Evet ama soyle emeklerken sert bir darbe almiyor veya yüksekten dusmuyolar ki 🙎 Benim ki 6.5 aylık emekledi maşallahi var 🙈hic bir sorun olmaz. 5 aylık emekleyen bile gördü bu gozler. Birde zaten kardeste olsa farklı oluyor iste cocuklar.
prensveprensesinannesi Duman48 benim de oglum 5 ay 3 gun uzandirdiyim zaman oldugu yerde den cikip baska yere kdr surunuyo hata bazen erken emekliycek mis gibime geliyi
Mirosunannesi Duman48 6 ay 4 günlük bebeğim emekliyor o da yetmezmiş gibi ellerimden tutup ayağa kalkmak istiyor bu kadar hareket normal mi diye ben de çok sorguluyorum ve az uyuyor az uyuduğu için tüm becerilerini önde götürüyor 8 bucuk 9 aylıkkende yürür gibi hissediyorum 😬 ne alt değiştirmek mümkün duşta bile kımıl kımıl uyurken gece beşikte fır dönüyor 🤷🏻♀️
Mom987 Mirosunannesi Normal normal Benim ki de 6.5 aylık olmadan ayağa kalkmaya baslamisti😄 o zaman ben yaninda duruyordum sonra alismisti kendi dikilmeye
Duman48 Mirosunannesi aynı durumdayız uyku yok desem yeri sürekli hareket halinde abileriyle oynamak istiyor oyuncaklarını almak istiyor elinden oyuncak alınsa kavga ediyor Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun 🥰
EB1661 Mirosunannesi 7 ay 5 günlük 6 aydan beri tam olarka anlatığınız gibiyiz sağlıkla gelişsinler inşAllahda elim hep üstünde ayaklasanda rahatlasak diyoruma bakalım ozaman ne zorluklarımız çıkıcak
Mirosunannesi Mom987 vallahi korkuyorum hareketli olması elbette güzel ama ilerde durulur mu çocukluk çağında nasıl olur diye 😬
Mom987 Mirosunannesi Hareketsiz bebek yok ki 😊 2.5 yasinda benim ki hala hareketli. Bu zamanlar en hareketli oldukları zamanlar zaten. Güzel iste meraklı olur keşfeder.
Duman48 Mirosunannesi ortanca oğlum 23 aylık düz duvara tırmanacak elinden gelse kızımda öyle hareketli olursa bilemiyorum sonumu sürekli arkasında geziyorum oğlumun her an bişiy olacak korkusu ile hareketli çocuk güzel ama aşırı hareketlisi tırmananı çok zorluyor yada ben artık yorulmaya başladım ☺️
Mirosunannesi Mom987 benimki hacı yatmaz 😂 şuan beşikte dönüyor mesela ağlamasa daha iyi tabi de 🤷🏻♀️
Mom987 Mirosunannesi Benim ki de oyleydi besikte sekilden sekile girerdi gece😂 30 aylik oldu gündüz uyumaz sürekli hareket halinde yorulmuyorda dışarı parka gitsede yorulmuyor. Benim pilim bitiyor ama😂