Busrademiir 26 günlük bebeğim 4 gün sonra 1 aylık olacak ve kalça ultrosan çekilmesi lazım devlette nereye randevu aldınız ya da özel de ne kadara çektirdiniz? Bilgisi olan var mı?
mama Busrademiir çocuk sağlığı bölümünden randevu alıyorsunuz. Doktor sizi yönlendiriyor. Ultrason içinde eğer boşluk yoksa tekrar randevu veriyorlar. Bize bir gün sonraya vermişlerdi. 2 dakika bile sürmüyor😊
Minikurabiye Burcuceylan canım bizde 2 aylıkken yaptırdık daha erken çekilince yanlış sonuç verebiliyormuş
Ozgeymenaraz Burcuceylan bende 40 ında gel dedi 51 günlüktü gittim sprun yok 2 aya kadar çekiliyor doktor ne zmn gel derse canım
Ozgeymenaraz Busrademiir valla bursada pturuyorum özelde medicabilde 150 tl ye çektirdim muayne ücreti 135 ultrason ücreti 150 😁
Ozgeymenaraz Busrademiir valla bursada pturuyorum özelde medicabilde 150 tl ye çektirdim muayne ücreti 135 ultrason ücreti 150 😁
Gzd-sari Burcuceylan 1 aylıkken gittim cektiler ama gelişmediği için 2. Ayda tekrar gel dediler 2. Ay en mantıklısı
Gzd-sari Busrademiir özelde 140 tl cektirdim ama özele gidiceksen 2. Ayda git cunkü 1. Ayda cağrıyolar parayı alıp cekıyolar gelişmemiş 2. Ay yıne cekıcez dıyolar yıne para
Anneci Ben devlete çocuk doktoruna almıştım görevli yokmuş ultrason çeken beklicekmişim bekleyene kadar tıp merkezinde yaptırdım 100 TL’ye... 1 aylıkken çektirdik bende 😬