Miniklerinannesi Merhaba hanımlar 4 aylık ikizlerim var emzik alıştırmaya çalışıyorum tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz ?
Ayazinannesi3001 Miniklerinannesi ah alıştırmak mi alistirmamak mi iyi bilmiyorum. 5 aylık olmaya az kalasiyaya kadar beni çok rahatlattı emzik ama şuan kabusum. Ağzından düştüğü an uyanıyor.
Ulku_06 Miniklerinannesi Emziği ağzına verin, bir müddet elinizle tutun emziği. Ağzından çıkaramasın. Bunu devamlı deneyin. Alışır büyük ihtimal.
Miniknisaaa1 Miniklerinannesi her emziği denedik Philips Aventi tuttu ve çok memnunum hem iki tane sipariş veriliyo ikizleriniz içinde çok şanslısınız bence deneyim derim ☺️
Miniklerinannesi Ayazinannesi3001 ya tek başıma bakmasam bende istemem ama ikisi aynı anda ağlayınca çok zorlanıyorum 😰 tabi iyi yönleride var kötü yönleride var kötü yönleride 🤷🏻♀️
deniz_063 bende 1 ay 6 günlük bebeğim var az önce ilk defa verdim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum pişman olcak gibi hissediyorum
Mucize-1 deniz_063 benim kayınvalidem de torunlarına öyle yapmış eltimin çocuklarına benim çocuğuma da yaptı geçen gün inşallah işe yarar alışsın istiyorum
Miniklerinannesi Ulku_06 ya öyle yapıyorum ama tek bakıyorum iki çocuk sürekli veremiyorum ağızlarına sanırım o yüzden alışamıyorlar 😟
Miniklerinannesi Miniknisaaa1 Avent de denedim canım küçük kızım öğürüyor büyük de aklına eserse tutuyor
Miniklerinannesi Miniknisaaa1 evet canım tek bakıyorum çok zorlanıyorum en azından emzikle biraz olsun rahatlarım diye düşünüyorum