buglemes bebeğim 2 aylık surekliiiiii kucak ınınce aglıyo artık dermenım kalmıyo sabHtan akşama kadar buna çözüm bulan varmı :(
NaimeYilmaz buglemes ilk zamanlar alın dıyorlar ama şöyle birşey fark ettim 40ıma kdr evde annem vardı kucagına alırdı falan bende cok alırdm sakınlessın dıe ama artık bel agrım cok artınca kundak yapmaya basladım uykusunun geldıgını anladıgım an kundak yapıp emzıgını verıyorum mama yıyoe oglum mamasını 15-20 dk once yapıyorum gazı olunca hemen masaja baslıorm ağlatmam azaldıkca onunda kucak ıhtıyacı azaldı bide tabı etrafa bakmaya baslaması var. Ana kucagında bakınmayı sevıyor ağlamaklı olunca halıya koyuyorm orda ağlamaklı olunca koltuga 🤦🏼♀️ Böle daha cok yoruluyorm işim aksıyor ama en azından onu aglatmamıs oluyorm benımde belım daha tahammul edılır bı sevıyede 🌸
Mervclk buglemes ben koltuga koyup şarkı söylüyorum ya da dikkatini çekecek seyler yapıyorum bi süre oyalaniyor 2 aylık oldu çok fazla kucak istemiyor artık önce koyduğum an çığlığı basıyordu ayrıca kundak beni cok rahatlatti bazen sardığım an uyuyor resmen😀
Dorugunannesi buglemes biz 18 günlüğüz koltuğa yatağa koyduğumuz gibi ağlıyor sürekli kucak istiyor bende çözüm bulmak istiyorum 😊
buglemes Aysen onu ınternet arastırdım bormal kanguru aldım ama onla evde rahat etmıyo dısarda iyi oluyo evde sevi bebe nin kinede emin olamamıstım ozaman alıyım faydasını gorduyseniz evde en azından iş yapabılırım hiç biley yapamıyorum
buglemes Mervclk kundak doktor yapmayın dedi kalca cıkıgı olayından dolayı yoksa bende yapıcaktım ama ole dıyınce korktum
buglemes Dorugunannesi vallahi artık belım boynum kolum bide fıtıklar var bende belımde hızlı cözüm gerekıyo yolsa bole cok zor çok
Aysen buglemes bebek magazasında deneyerek almanı öneririm, belki benegin sevmez boşa para vermiş olmazsın