Meltemli Bebeğim bı hafta sonra 6 aylık olucak. 3400 doğmuştu şuan 8 kilo doktorumuz mama başlayabilirsin dedi günde 2-3 sefer ver dedi. Kilosu mu az dedim yoo normal dedi aklıma yatmadı pek ama vermeli miyim?
Zerrinakarsu Meltemli mama zehir değil ancak gerekli durumlarda verilmesi gerekir. Sütün var ve bebek gelişimi iyi ise neden mama vermen gerektiğini sorsaydın keşke
Lagertha Meltemli kilosu normalse memeye devam ek gıda dönemi de başladı sütünüz varsa mamaya gerek yok ki.
Canimbebegim Meltemli bencde normal bencede mamaya gerek yok emziriyorsan eğer ama emmiyorsa evet mama vermelisin
Baharbek Yani normalse neden vericeksiniz ki mama anlamadım bende zaten 6 aylık oluyormuş ek gıdaya başlarsınız
Meltemli Yeniaanne ek gıdaya da başla dedi ısrarla mama da dedi anlamadım ki internetten de bakıyorum kilosu ortalama iyi gözüküyor
Meltemli Zerrinakarsu ya tabi mama zehir değil ilk zamanlar kullandım sütüm yoktu geç geldi falan ama yeterliyken mama vermeyi anlamadım özellikle sordum kilosu mu az diye normal dedi
Meltemli Lagertha sütüm yani bence iyi tabi son ay kilo alımı az oldu ama çok hareketli olmaya başladı sürünüyor dönüyor ona bağladım bende kilo alımını
Meltemli Canimbebegim emziriyorum ilk doğduğunda sadece mama vermiştim ki kendisi 6 aya kadar su bile önermeyen sürekli emzir diyen bir doktor anlamadım
ikizkalpler Meltemli bu doktorlarda bir acayip kimi diyor mama kesinlikle verme çocuk sarılık oluyor açlıktan kimisi 6 ayda mama ver diyor kocaman olmuş çocuğa mamaya ne gerek var ben 1 yaş geçtiği için mamayı kesmeye uğraşıyorum çocuklarıma.
Meltemli ikizkalpler 6 ay olana kadar sürekli hiçbir şey vermeyin su bile vermeyin diye ısrar etti şimdi mama dedi
Canimbebegim Meltemli bır anlık sanırım daldinligina geldi birdahakine yine sor ama en iyisini yine sen bilirsin anlarsin doğup doymadigini
Ummuhantn Meltemli sanırım süt eskisi kadar yağlı ve doyurucu olmuyormuş ablama doktoru öyle demis oda veriyor 6.ayda gerci o sütünün yetmedigini kendide farketmis sütün vardir fakat artik bebek buyudugu icin yetmiyor olabilir gozlemle istersen oyle kendin karar ver