FmBetull Ebruervam profilinizi yüzde yüz doldurmanız gerekiyor birde bonus sorular var onları cevaplamanız gerekiyor sonrada bekliyorsunuz😅ara ara ücretsiz kutu gönderiyorlar mailinize girip kontrol etmeniz gerekiyor
FmBetull Hiranurun_annesii profilinizi yüzde yüz doldurmanız gerekiyor birde bonus sorular var onları cevaplamanız gerekiyor sonrada bekliyorsunuz😅ara ara ücretsiz kutu gönderiyorlar mailinize girip kontrol etmeniz gerekiyor
FmBetull Hiranurun_annesii aynen her ay ara ara kontrol edin ama mutlaka be üye olalı 2-3 ay olmuştu bu ay çıktı☺️
Duygusuz Aslankurt foto atamıyorum ya profil anketini güncelle ye gireceksiniz asagıda bonus sorular var 3 tane yanlarında diş kar simgesi falan var
Nuray63 -Buse- ben baktım profilimi guncelliyim dedim , şey yazyor şu anda yayında olan bir denebunu kutusu olduğundan ötürü profil güncellemeleri geçici olarak yapılmamaktadır . Ne demek bu anlamadım
Denizlina Diana07 denebunu diye bir site var üye olup profildeki bütün soruları cevaplıyorsunuz ve her ay kutu yayına çıkıyor testerlardan oluşan bazen tam boy üründe oluyor , ücretsiz şekilde evinize gönderiyorlar