Kalimbanne Woody kesinlikle zorlamayacağım ama şimdiden öğrenirse onun için de iyi olur onu bezledikce bana sıkıntı basıyor. Hem kreşe veririm daha mutlu olur ☺️
kelebek97 Woody Hahahh umarım bizimkide direk klozete alışır 😁😁 kaka yıkamak da fenalık getirir heralde 😅
Ipegim Woody off kimi diyo ki önce lazımlık kimi diyor direkt klozet bende açıkçası temizlemek istemiyorum zaten kızım direndi şuan için hazır değil nasıl yapıcam bilmiyorum
_mercanligunler Mom9870 Valla bende burda bakıyorum 17 18 aylık öğretenler var şaşırıyorum o yüzden başlasammı diyorum öyle icraata geçmem ne kadar sürer bilemem hiicc cesaretim yok😂
Mom9870 _mercanligunler Arkadaşımız doğru söylüyor ben kendime güvenemedim başlamak için, başladığım zamanda 1 haftada bitti. Çünkü o hazırdı.
Zlm Woody 😄 ben herkese dedim zaten ben lazimlik temizleyemem adaptör Alicam diye hediye falan almasınlar diye 😊😊
Deletedmom_72 Woody Ay ben bide takıntılıyım hiç yapamam sanırım,bebem 1 yaşında şimdiden o hallerimi düşünüyorum 😃
Mom9870 Candyy Benim evde hem klozet hem alaturka tuvalet var. Ama oğlumu nedense ilk önce alaturkaya götürdüm o da rahatla yaptı zaten sonrasında da direkt kendisi ona gidince onunla devam ettik.
Woody Deletedmom_72 tavsiyen tuvalet iletişimi ile yavaş yavaş başlayın Tanıtın Ne olduğunu bilsin. Aşina olsun